مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان اعلام کرد؛

فعالیت 25 گروه جهادی درایام نوروز/ آغازعملیات اجرایی 1040 پروژه محرومیت‌زدایی در همدان

فعالیت 25 گروه جهادی درایام نوروز/ آغازعملیات اجرایی 1040 پروژه محرومیت‌زدایی در همدان
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان با بیان اینکه در ایام نوروز 25 گروه جهادی در مناطق محروم استان فعالیت خواهند کرد، گفت: این گروه‌ها متشکل از گروه جهادی محلات، دانش‌آموزی و جامعه زنان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی قراباغی در گفت‌وگو با نافع اظهار داشت: در ایام نوروز 98، جهادگران استان همدان در قالب 25 گروه جهادی برای خدمات‌رسانی و انجام فعالیت‌های خیرخواهانه و عام‌المنفعه به مناطق محروم و حاشیه شهر اعزام خواهند شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع ,

وی اضافه کرد: این گروه‌ها متشکل از 18 گروه جهادی محلات، دو گروه جهادی دانش‌آموزی و پنج گروه جهادی جامعه زنان است که در ایام نوروز در مناطق محروم فعالیت می‌کنند.

,

 مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان با بیان  اینکه گروه‌های جهادی در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی،  بهداشت و درمان و عمرانی  و ... فعالیت خواهند کرد خاطرنشان کرد: از برنامه‌های شاخصی که توسط گروه‌های جهادی در ایام نوروز برگزار می‌شود  می توان به تشکیل کلاس‌های آموزشی، احکام، سبک زندگی و نیز مرمت و بازسازی حمام و سرویس بهداشتی، مدرسه، خانه نیازمند، مسجد و حسینه و ... اشاره کرد.

,

وی ادامه داد: توزیع بسته‌های معیشتی و حمایتی نیزاز دیگر اقدامات مهم گروه‌های جهادی بوده که در ایام نوروز انجام می‌گیرد.

,

قراباغی با اشاره به آغازعملیات اجرایی هزار و40  پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در سطح استان، گفت: این پروژه‌ها در قالب 28 عنوان پروژه در سراسر استان انجام می‌گیرد که شامل فعالیت‌های عام‌المنفعه و زود بازده خواهد بود.

,

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان در پایان خاطرنشان کرد: قصد داریم برای پیشبرد این هزار و 40 پروژه از ظرفیت گروه‌های جهادی استفاده کنیم؛ به همین منظور با مجمع جهادگران استان جلسه تشکیل داده تا نحوه مشارکت و همکاری گروه‌های جهادی را در پیشبرد این  پروژه‌های عمرانی در سطح استان مشخص کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه