برخی افراد منتسب به دولت در بدنه ی اجرایی شهرستان شباهتی به دولت یازدهم ندارند
آنچه که ما در شهرستان شاهد آن هستیم شعار تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری است ولی در عمل حذف نیروهای ارزشی و انقلابی در دستور کار مسئولین شهرستان قرار داردکه شایسته است در این خصوص افرادی که مسئولیت دارند تغییر روش داده و خود را ملتزم عملی ولایت بدانند نه اینکه تنها با استفاده از شعار ولایتمداری اهداف خو خود را دنبال نمایند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل پایگاه خبری تحلیلی نظریک از البرز؛ حجت الاسلام والمسلمین سید احمد رسولی در جمع هادیان سیاسی در نشست سیاسی که در سپاه ناحیه نظرآباد برگزار شد ضمن گرامی داشت ایام الله هفته دفاع مقدس و حمایت از مواضع اصولی و منطقی روحانی رئیس جمهور محترم در نیویورک که با قاطعیت از حق ملت ایران و مواضع انقلاب دفاع کردندافزودند علی رغم مواضع اصولی رئیس جمهور ایران مشاهده کردیم که استعمار همچنان در دشمنی با ملت ایران ثابت قدم است و برای او فرقی ندارد که ایران تنها کشور دموکراتیک منطقه باشد یا نه،او با اساس انقلاب و نظام مشکل دارد و البته این مسئله برای ملت آزاده ایران اسلامی تازگی ندارد و ما سالها است با این نوع ادبیات آشنایی داریم و در مناسبتهای متفاوت مردم پاسخ در خورشأن آن سلطه گران خواهد داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , پایگاه خبری تحلیلی نظریک از البرز؛,نماینده ولی فقه در سپاه نظراباد افزود: که با روی کارآمدن دولت یازدهم هم در عرصه سیاست خارجی و هم داخلی تحولاتی شکل گرفت که برای نظام بسیار ارزشمند بود یکی از این تحولات کاهش تنش سیاسی در بین سران قوا و به تبع آرام گرفتن جو سیاسی در بین آحاد ملت بود ولی متأسفانه برخی از افراد نسبت به دولت در بدنه اجرایی شهرستان هیچ گونه شباهتی به دولت یازدهم ندارند ومدام در حال ایجاد تنش سیاسی و اجتماعی در شهرستان به سر میبرند که لازم است در این خصوص هماهنگی بیشتری با دولت داشته باشند و صرفأ در زبان خود را مطیع دولت یازدهم معرفی نکنند .
,
وی در ادامه با اشاره به حمایت مقام معظم رهبری از دولت فرمودند:البته که همگان بر اساس فرامین بایستی مجری منویات امام حی خویش باشند ولی حضرت در فرمایشات خود ضمن حمایت دولت فرموده اند که نباید به نام اعتدال دنبال حذف نیروهای ارزشی و خوب الهی باشیم و بایستی از ظرفیت همه افراد استفاده نمود چرا که بنا به فرمایش مولایمان امام خامنه ای در مواقع خطر همین نیروهای خوب الهی هستند که سینه سپر می کنند و از انقلاب دفاع می کنند.
رسولی در ادامه افزودند: اما آنچه که ما در شهرستان شاهد آن هستیم شعار تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری است ولی در عمل حذف نیروهای ارزشی و انقلابی در دستور کار مسئولین شهرستان قرار داردکه شایسته است در این خصوص افرادی که مسئولیت دارند تغییر روش داده و خود را ملتزم عملی ولایت بدانند نه اینکه تنها با استفاده از شعار ولایتمداری اهداف خو خود را دنبال نمایند.
,
ایشان با اشاره این مطلب که البته خداوند هم هیچ کس را تکلیف به مالایطاق نمی کند فرمودند: بنابرآنمثل معروف که ادمی مثل عکس می مانند اگر بیش از اندازه بزرگ شود خود را از دست خواهد داد شاید این افراد بیش از اندازه بزرگ شده اند که کیفیت ندارند.
,انتهای پیام/ه
]
ارسال دیدگاه