رئیس سازمان تبلیغات اسلامی رفسنجان:
۲هزار نفر در مساجد رفسنجان معتکف شدند/اعتکاف رویش انقلاب اسلامی است
حسنی کبوترخانی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی رفسنجان گفت :در کل شهرستان رفسنجان هزار و ۴۰۰ خواهر معتکف و ۷۰۰ نفر معتکف برادر در مراسم اعتکاف شرکت کردند در کل قریب ۲ هزار نفر در مراسم اعتکاف حضور دارند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان; حجت الاسلام و المسلمین مهدی حسنی کبوترخانی عصر گذشته در جمع معتکفین رفسنجان با تبریک سال جدید اظهار داشت :امیدواریم سال جدید همزمان با مراسم اعتکاف برای مردم رفسنجان سال پر خیر و برکتی باشد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,وی با بیان اینکه اعتکاف رویش انقلاب اسلامی است گفت : مراسم پرفیض اعتکاف همزمان با سراسر کشور ایران اسلامی برگزار شده است و شهرستان رفسنجان از این حرکت انقلابی و جهادی عقب نمانده است .
,حسنی تصریح کرد : امسال مراسم پرفیض اعتکاف علی رغم تعطیلات نوروزی ، برنامه سفر و گردش با همراهی مردم و به فضل الهی در مساجد برگزار شده است.
,وی افزود :مسجد جامع محل برگزاری مراسم اعتکاف خواهران است که قریب ۶۳۰ نفر معتکف خواهر و همچنین درمسجد خیراندیش ۸۰ نفر از خواهران در آنجا معتکف هستند و بیش از ۲۰۰نفر از برادران در مسجد امام خمینی در مراسم اعتکاف حضور دارند .
,رئیس سازمان تبلیغات اسلامی رفسنجان تاکید داشت : برنامه ریزی های دقیقی شده است که از سخنرانانی چون حجت الاسلام دهنوی ،ملانوری ،طباطبایی،رجب زاده و سردار اسلام کاجی در مراسم اعتکاف استفاده شود .
,وی خاطرنشان کرد : برنامه های اعتکاف جوری تنظیم شده است که خلوت معتکفین را اصل قرار دهیم تا از انس با قرآن لذت بیشتری ببرند .
,حسنی بیان داشت :در کل شهرستان رفسنجان هزار و ۴۰۰ خواهر معتکف و ۷۰۰ نفر معتکف برادر امسال در مراسم اعتکاف شرکت کردند در کل قریب ۲ هزار نفر در مراسم اعتکاف حضور دارند .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه