کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با دانا:

دولت با روی کارآوردن جوانان و مدیران کارآمد می تواند تولید را رونق بدهد/ همگرایی 3 قوه شرط لازم و کافی برای رونق تولید است

دولت با روی کارآوردن جوانان و مدیران کارآمد می تواند تولید را رونق بدهد/ همگرایی 3 قوه شرط لازم و کافی برای رونق تولید است
موسی الرضا ثروتی در توصیه به مسئولان دولتی گفت: به جای انتصابات سیاسی و جناحی از جوانان مستعد استفاده شود. ما الان می بینیم که مدیران ناکارآمد که در ستادهای انتخاباتی فعال بودند روی کارآمده و در شهرها و استان ها مسئولیت گرفته اند اما کارایی هم ندارند. امید می رود شاهد این تحول در کشور باشیم که مدیران ناکارآمد کنار رفته و مدیران مستعد و جوان و متعهد روی کار آیند.
[

موسی الرضا ثروتی کارشناس مسائل اقتصادی کشورمان در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص شعار سال 98 و چگونگی اجرایی شدن شعار سال اظهار داشت: بحث رونق تولید و اقتصاد که از سوی رهبر معظم انقلاب برای شعار سال انتخاب شد می تواند گره گشای مشکلات کشور باشد و بسیاری از امور و فعالیت های اقتصادی ما به تولید وابسته است. اگر تولید در کشور رونق پیدا کند چرخ اقتصادی کشور نیز فعال می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی در ادامه با اشاره به جنگ اقتصادی که آمریکا در پیش گرفته، گفت: این جنگ اقتصادی را زمانی می توانیم با پیروزی به نفع خود پیش ببریم که بر توان داخلی تاکید داشته باشیم. امیدواریم که مردم و مسئولین ما مانند گذشته موفق عمل کنند و در راستای شعار سال گام بردارند.

,

 

,

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی راه اندازی کارخانجات راکد شده و تولید کالای ایرانی را اولین و مهمترین گام در راستای رونق تولید دانست و افزود:  مدیریت ناکارآمد در مشکلات اقتصادی اثر گذاشته و این مدیریت ناکارآمد که حتی خود رئیس جمهور هم بر آن تاکید دارد با تخصص و تعهد گرایی و حضور جوانان در عرصه تولید می تواند از بین برود.

,

 

,

ثروتی در توصیه به مسئولان دولتی گفت: به جای انتصابات سیاسی و جناحی از جوانان مستعد استفاده شود. ما الان می بینیم که مدیران ناکارآمد که در ستادهای انتخاباتی فعال بودند روی کارآمده و در شهرها و استان ها مسئولیت گرفته اند اما کارایی هم ندارند.  امید می رود شاهد این تحول در کشور باشیم که مدیران ناکارآمد کنار رفته و مدیران مستعد و جوان و متعهد روی کار آیند.

,

 

,

این کارشناس مسائل اقتصادی در بخش پایانی اظهارات خود گفت: مردم همواره در صحنه حضور داشته اند و در سال آینده این مسئولان  هستند که باید پاسخ حضور گرم مردم را بدهند. در این مسیر همگرایی 3 قوه شرط لازم و کافی برای محقق شدن رونق تولید است و همه با هم باید دست در دست یکدیگر دهیم تا به هدف برسیم.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه