logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

ظریف:

طی 10 روز آینده رایزنی‌های هسته‌ای در سطح وزرای خارجه آغاز می‌شود

طی 10 روز آینده رایزنی‌های هسته‌ای در سطح وزرای خارجه آغاز می‌شود
وزیر امور خارجه ایران در آستارخان روسیه اعلام کرد که رایزنی‌ها بین وزرای خارجه جمهوری اسلامی و گروه 1+5 در سطح دوجانبه و چند جانبه و نه بصورت نشست همه طرفین، طی 10 روز آینده آغاز خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،فارس به نقل از خبرگزاری «ایتارتاس»، «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران روز دوشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایتارتاس اعلام کرد که رایزنی‌های وزرای امور خارجه ایران و کشورها عضو گروه «1+5» در خصوص پرونده هسته‌ای ایران تقریبا 10 روز دیگر از سر گرفته خواهد شد، ولی صحبت بر سر مذاکرات دوجانبه و چند جانبه است و نشستی با حضور همه وزیران خارجه طرفین برگزار نخواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, ایتارتاس,

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران ترکیب شرکت کنندگان در مذاکرات آتی طرفین را به نظر و اقدامات «کاترین اشتون» مسئول اصلی سیاست خارجی اتحادیه اروپا که هماهنگ کننده برنامه‌های مذاکرات هسته‌ای بین نمایندگان ایران و گروه 1+5 است، مرتبط دانست.

,

ظریف در پاسخ به این سئوال که آیا قصد دارد مذاکرات دوجانبه‌ای با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه داشته باشد، با تاکید بر اینکه ایران همواره از رایزنی‌های مرتب با مقامات روس حمایت کرده است، یادآور شد که ایران و روسیه هیچ مشکلی با یکدیگر ندارند و مواضع دو کشور در زمینه حل و فصل پرونده هسته‌ای بسیار به یکدیگر نزدیک است.

,

لازم به یادآوری است که وزیر امور خارجه روسیه روز یکشنبه اعلام کرده بود که توافقنامه جامع هسته‌ای بین نمایندگان میانجی گران بین المللی در گروه «1+5» و ایران تا 95 درصد مورد توافق طرفین قرار گرفته و تنها 2 الی 3 مسئله حل و فصل نشده باقی مانده که هرچند دشوار هستند، ولی قابل حل و فصل خواهند بود.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه