مدیرکل تعاون، کارو رفاه اجتماعی چهارمحال وبختیاری؛
سالن های ورزشی استان آماده اسکان اضطراری برای وقوع احتمالی وقایع طبیعی است
مدیرکل سازمان تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان چهارمحال و بختیاری گفت: سه مجموعه ورزشی کارگران در استان آماده اسکان برای وقوع احتمالی سیل است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز ، سید حفیظ الله فاضلی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: از تمامی امکانات دستگاه های تابع این سازمان در راستای حفظ و حراصت از مسافران نوروزی و مردم استان استفاده می شود.
وی با اشاره به سیل خیزی استان چهارمحال و بختیاری ، افزود: این دستگاه و دستگاه های تابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای اسکان و ارائه خدمات به مردم و مسافران نوروزی، آمادگی های لازم را دارند.
فاضلی خاطرنشان کرد: اسکان 10 خانواده در اقامتگاه های کارگری در سطح استان و ارسال بیش از هفت هزار قوطی شیر خشک به مناطق سیل زده در استان گلستان از اقداماتی است که تا کنون توسط این دستگاه انجام شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: تمامی خدمات، امکانات بهداشتی و درمانی زیرمجموعه سازمان تأمین اجتماعی استان برای حادثه دیدگان فراهم شده است و از هیچ تلاشی برای امدادرسانی و یاری رساندن به هموطنان و مردم آسیب دیده، دریغ نخواهد شد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه