logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرکل بحران استان قزوین هشدار داد:

سیزده‌بدری بارانی و سیل‌آسا در مناطق کوهستانی و حاشیه رودخانه‌ها

سیزده‌بدری بارانی و سیل‌آسا در مناطق کوهستانی و حاشیه رودخانه‌ها
مدیرکل بحران استان قزوین هشدار داد: بروز سیل خطرناک در مناطق کوهستانی و حاشیه رودخانه‌ها در روز ۱۳ بدر پیش بینی می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قدرت الله مهدیخانی در گفت‌وگو با  صبح قزوین اظهار کرد: بنابر اعلام سازمان هواشناسی یک سامانه بارشی فعال به استان قزوین از بعدازظهر روز یکشنبه 11 فروردین تا اواخر وقت سه شنبه 13 فروردین وارد قزوین خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,

وی افزود: با ورود این سامانه جدید، شاهد بارش‌های قابل ملاحظه ای در سطح استان خواهیم بود که قدامات پیشگیرانه تنها راهکار برای به حداقل رساندن خسارت در زمان حوادث سیل است.

,

مدیرکل مدیریت بحران استان با اشاره به انجام اقدامات لازم در پیشگیری از وقوع حوادث سیل و سیلاب اذعان کرد: اخطاریه‌های لازم جهت آمادگی دستگاه‌ها برای مقابله با رخدادهای احتمالی صادر شده است و از تمامی هم استانی‌های عزیز و مسافرین، روستائیان، عشایر تقاضا می‌شود از اقامت در مسیل‌ها، حاشیه و حریم بستر رودخانه‌ها و نیز کوهپایه‌ها و نواحی سیل گیر، خصوصا در روز 13 فروردین، روزطبیعت اکیدا خودداری کنند.

,

وی عنوان کرد: بروز سیل به صورت ناگهانی و غیرمنتظره رخ خواهد داد و فرصت عکس العمل را از انسانها سلب خواهد کرد، همانطور که در حوادث متاثر کننده اخیر شاهد جان باختن عده ای از هموطنان بودیم.

,

این مسئول ابراز کرد: با عنایت به فعالیت شدید سامانه و احتمال بروز آبگرفتگی، طغیان رودخانه‌ها و جاری شدن سیلاب و با توجه به ایام تعطیل و روز طبیعت و نیز حضور مسافرین و گردشگران در استان، باید کلیه شهرداری‌ها، بخشداری‌ها، دهیاری‌ها شوراهای شهر و روستا، مراکز خدمات جهاد کشاورزی نسبت به اطلاع رسانی به عموم مبنی بر عدم اطراق در حاشیه رودخانه‌ها و کوهپایه‌ها و اتخاذ تدابیر و تمهیدات مقابله با هرگونه سانحه غیرمترقبه اقدام کنند.

,

وی در پایان گفت: بروز سیل خطرناک در مناطق کوهستانی و حاشیه رودخانه‌ها در روز 13 بدر پیش بینی می‌شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه