قرار است در این سفر یک روزه، هیئتی از وزارت آموزش و پرورش، بطحایی را همراهی کنند و از شهرستان های سیل زده استان بازدید خواهند کرد.
وزیر آموزش و پرورش پیش از این گفته بود؛ مدارس باید برای ادامه روند آموزشی دانش آموزان بعد از تعطیلات نوروزی آماده شوند و مجموعه آموزش و پرورش تمام همت خود را برای این امر به کار خواهد بست.
علاوه بر این، در روز گذشته؛ 3500 میز و نیمکت اهدایی سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور به دانشآموزان مناطق سیلزده گلستان، وارد این استان شده است.
مهر الله رخشانی روز گذشته در بازدید از مدارس سیل زده گلستان گفته است؛ روند آموزشی و تربیتی دانش آموزان نباید تحت تاثیرعوامل بحرانی قرار گرفته و مختل شود از این رو در نظر داریم هر چه سریع تر50 کانکس جهت تشکیل کلاس درس به مناطق سیل زده ارسال کنیم.ر
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس خاطر نشان کرد: با دستور وزیر آموزش و پرورش 5 میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز سیستمهای گرمایشی مدارس آسیب دیده به آموزش و پرورش گلستان اختصاص پیدا کرده است.
گفتنی است؛ در جریان سیل اخیر به 256 مدرسه استان گلستان، خسارت وارد شد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه