فرماندار اسبق کهگیلویه در همایش جوانگرایی:
تاریخ مصرف برخی مسئولان به اتمام رسیده است/گام دوم نشان دهنده عمق آینده نگری است
فعال سیاسی و فرماندار اسبق کهگیلویه با بیان اینکه نقش و تاثیردختران و بانوان جوان شاید از پسران ومردان جوان بیشترباشد،اظهار کرد:برای هرچیز می توان طول عمر و تاریخ مصرف فرض کرد ؛ این جمله یعنی دوران خیلی ها به سرآمده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس ابراهیم جعفری فعال سیاسی و فرماندار اسبق کهگیلویه در همایش جوانگرایی با اشاره به نقش حوانان گفت: بی تردید جوانان بیشترین نقش را درتولد ،رشد و بلوغ انقلاب اسلامی داشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,,
وی افزود:شهید باکری ها،دقایقی ها،صیادها،رضایی ها وطیب ها جنگ و بحران های اول انقلاب را اداره کردند و بهترین و طلایی ترین دوره توجه به جوانان دهه اول انقلاب بود.
,,
این فعال سیاسی کهگیلویه در ادامه بیان کرد:پس ازجنگ و به دلایل متعدد ازجمله عدم اعتقاد و اعتماد به جوانان و دنیا پرستی ، پست دوستی و جاه طلبی مدیران وقت جوانان از چرخه مدیریتی کشور کنار گذاشته شدند.
,,
جعفری افزود:درآغاز دهه پنجم انقلاب ،نظام به یک پوست اندازی و یا به تعبیری دیگر،نیازمند انقلابی درون انقلاب بود.
,,
وی افزود:ارکان نظام باید به جوانان توجه کنند ،دغدغه های آنها را محترم بشمارند و فضا و صحنه را برای حضور آنان فراهم سازند.
,,
فرماندار اسبق کهگیلویه به بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت:بیانیه گام دوم نشان دهنده عمق آینده نگری ،امید به آینده ،اطمینان به راه و رهروان آینده است.
,,
جعفری با بیان اینکه نقش و تاثیردختران و بانوان جوان شاید از پسران ومردان جوان بیشترباشد،اظهار کرد:برای هرچیز می توان طول عمر و تاریخ مصرف فرض کرد ؛ این جمله یعنی دوران خیلی ها به سرآمده است.
,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه