logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

پیش‌بینی وضعیت جوی استان اردبیل برای 3 روز آینده

پیش‌بینی وضعیت جوی استان اردبیل برای 3 روز آینده
سرپرست اداره کل هواشناسی استان گفت:طی سه روز آینده آسمان استان صاف تا نیمه ابری، در برخی مناطق بعدازظهر و عصرها با افزایش ابر و احتمال رگبار موقتی باران" خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیاوش محمدی سرپرست اداره کل هواشناسی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی سبلان‌ما، به تشریح وضعیت هوای استان در روزهای اینده پرداخت و گفت: "طی سه روز آینده آسمان استان صاف تا نیمه ابری، در برخی مناطق بعدازظهر و عصرها با افزایش ابر و احتمال رگبار موقتی باران" خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,
وی با بیان اینکه بررسی نقشه های هواشناسی نشان می دهند که از امروز ( چهارشنبه ۱۴ فروردین) تا ظهر شنبه هفته آینده، آسمانی صاف تا نیمه ابری گاهی با وزش باد ( مناطق مرکزی گاهی با وزش باد تند ) خواهد بود، خاطر نشان کرد: طی بعد از ظهر و عصرها در ارتفاعات، مناطق کوهستانی و دامنه های کوه سبلان، به دلیل شرایط فصلی و محلی، افزایش ابر و رگبار موقتی احتمال می رود.
,
 سرپرست اداره کل هواشناسی تصریح کرد: در اواسط روز دمای هوا نیز چند درجه ای افزایش نسبی پیدا می کند. 
,
 
,
وی در پایان سخنان خود با بیان اینکه با عبور موج ضعیفی از جنوب استان (بویژه در مسیر سرچم ) بارش باران و برف خفیف پیش بینی می شود، گفت: از بعد از ظهر شنبه ( ۱۷ فروردین ) با ورود سامانه بارشی جدید به استان، ضمن افزایش ابر و مه و کاهش نسبی دمای هوا در بیشتر مناطق استان شاهد بارش باران ( گاهی بصورت رگبار و رعد و برق ) خواهیم بود.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه