logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس اتحادیه میوه و تره بار عمده بجنورد:

سیر نزولی قیمت پیاز در بازار ادامه دارد/ نرخ به ۶۰۰۰ تومان رسید

سیر نزولی قیمت پیاز در بازار ادامه دارد/ نرخ به ۶۰۰۰ تومان رسید
رئیس اتحادیه میوه و تره بار عمده بجنورد گفت: بعد از ممنوعیت صادرات پیاز، قیمت ها روزانه در حال کاهش است و اکنون قیمت عمده فروشی در میدان بار کیلویی 6000 تومان و در مغازه ها کیلویی 8000 تومان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک، اسماعیل وحدانی، رئیس اتحادیه میوه و تره بار عمده بجنورد در گفتگو با خبرنگار در رابطه با افزایش قیمت پیاز در بازار گفت:  افزایش قیمت پیاز متاثر از صادرات این محصول بود که بعد از افزایش بی رویه قیمت پیاز در بازار داخل، صادرات پیاز از 15 فروردین به منظور مدیریت و تنظیم بازار داخلی ممنوع اعلام شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصراترک,

 

,

وی ادامه داد: قیمت پیاز به صورت عمده در بجنورد به 10 هزار تومان رسید و با افزایش 35 درصدی در بازار خرده فروشی کیلویی 12 تا 13 هزار تومان به مشتری فروخته شد.

,

 

,

وحدانی افزود: بعد از ممنوعیت صادرات پیاز، قیمت ها روزانه در حال کاهش است و اکنون قیمت عمده در میدان بار کیلویی 6000 تومان و در مغازه ها کیلویی 8000 تومان عرضه می شود.

,

 

,

وی خاطر نشان کرد: این سیر نزولی که چند روزی است آغاز شده، ادامه دارد و به پایین تر از این قیمت نیز می رسد.

,

 

,

رئیس اتحادیه میوه و تره بار عمده بجنورد بیان کرد: پیاز مورد نیاز مردم بجنورد در این برهه زمانی از استان کرمان، شهرستان جیرفت وارد استان می شود.

,

 

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه