دادستان عمومی و انقلاب شهریار:

کاهش میزان سرقت و مالخری با پلمب ۲۴۰ واحد ضایعاتی غیرمجاز در شهرستان شهریار

کاهش میزان سرقت و مالخری با پلمب ۲۴۰ واحد ضایعاتی غیرمجاز در شهرستان شهریار
دادستان عمومی و انقلاب شهریار از کاهش میزان سرقت و مالخری در پی پلمب ۲۴۰ واحد ضایعاتی غیرمجاز در غرب استان تهران خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  پایگاه خبری راه مبین، حمید عسگری پور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شهریار صبح امروز در جمع خبرنگاران از کاهش میزان سرقت و مالخری در پی پلمب ۲۴۰ واحد ضایعاتی غیرمجاز در غرب استان تهران خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری راه مبین, پایگاه خبری راه مبین, پایگاه خبری راه مبین,

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شهریار گفت: قطعا یکی از دلایلی که باعث می شود سارقان دست به سرق بزنند، فروش سهل و آسان اموال مسروقه می باشد.

,

عسگری پور افزود: با توجه به همین موضوع دادستانی در سطح شهرستان شهریار اقداماتی را جهت مقابله با این موضوع اجرا کرد.

,

وی افزود: در همین راستا دستور ورود، بازرسی و پلمب ۲۴۰ واحد ضایعاتی غیرمجاز که در زمینه خرید و فروش اموال مسروقه فعالیت داشتند، صادر شد.

,

عسگری پور بیان کرد: طی بررسی های به عمل آمده از محل این واحدهای غیرمجاز، اموال بیت المال نظیر دریچه فاضلاب، سیم و کابل برق و سطل های زباله قیچی شده کشف شد.

,

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شهریار خاطر نشان کرد: طبق مکاتبات انجام شده با وزارت صمت و فرمانداری مقرر شد تا واحدهای ضایعاتی که شرایط فعالیت قانونی در این صنف را دارند بر اساس دستورالعمل تدوین شده فعالیت کرده و تمامی خرید و فروش های روزانه خود را به صورت مکتوب ارائه داده و در واحدهای خود دوربین مدار بسته نصب کنند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه