logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اقدام آمریکا جای تبریک به سپاه پاسداران دارد

اقدام آمریکا جای تبریک به سپاه پاسداران دارد
امام جمعه جاجرم با اشاره به اینکه امام خمینی فرمودند که اگر کاری کردید که دشمن از شما بد گفت بدانید کارتان را خوب انجام دادید در پاسخ به تروریست خواندن سپاه از سوی آمریکا گفت: براساس فرموده امام خمینی(ره) این اقدام آمریکا جای تبریک به سپاه پاسداران دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  عصر اترک از جاجرم، حجت الاسلام موسوی امام جمعه جاجرم در دیدار با پاسداران شهرستان که با حضور همه مسئولین اجرایی برگزار شد ضمن تبریک میلاد با سعادت امام حسین و روز پاسدار و محکوم کردن اقدام آمریکایی ها علیه سپاه پاسداران اظهار کرد: وی با بیان اینکه در صدر اسلام تهمت های زیادی بر امامان معصوم و پیامبر زدند گفت: ملت ایران به مراتب بصیر تر از مردم  زمان پیامبر هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر اترک,

حجت الاسلام موسوی با تاکید بر اینکه امروز سپاه بهترین بازوی دولت است، افزود: خداوند دشمنان ما را از احمق ها خلق کرده است و این کار آنها انسجام ملی بین مردم و مسئولین را بیشتر خواهد کرد.

,

فرماندار جاجرم نیز ضمن تبریک میلاد امام حسین(ع) و روز پاسدار به همه پاسداران در محکومیت حرکت شنیع ایالت متحده آمریکا گفت: آمریکایی ها از سر ضعف این اقدام را انجام دادند.

,

 وی این اقدام را که برگ زرینی است به پاسداران تبریک گفت و ابراز داشت: سپاه در این چهل سال به خوبی نقشش را برای پاسداری از انقلاب اسلامی انجام داده است و آمریکا و هم دستانش از همه ابزارهای خود برای فشار به انقلاب اسلامی استفاده کردند.

,

فرماندار جاجرم با تاکید بر اینکه ما نخواهیم گذاشت که سپاه تنها بماند و پشتیبان مدافعان امنیت خواهیم بود، خاطرنشان کرد: مگر می توانیم شهید زین الدین باکری و همت ها را فراموش کنیم، دشمن بدان ایران زادگاه حاج قاسم سلیمانی هاست.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه