مدیر آموزش و پرورش شهرستان سیرجان:
آیین «سیل، همدلی و همراهی» در مدارس شهرستان سیرجان برگزار می شود
مدیر آموزش و پرورش شهرستان سیرجان گفت: با توجه به حادثه سیل در برخی از مناطق کشور و به منظور کمک به هموطنان سیل زده و تامین نیازهای دانش آموزان این مناطق ،آیین «سیل ،همدلی و همراهی » در مدارس شهرستان سیرجان برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان; اکبر محیا پور مدیر آموزش و پرورش شهرستان سیرجان صبح امروز گفت: با توجه به حادثه سیل در برخی از مناطق کشور و به منظور کمک به هموطنان سیل زده و تامین نیازهای دانش آموزان این مناطق ،آیین «سیل ،همدلی و همراهی » در مدارس شهرستان سیرجان برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,اکبرمحیاپور گفت: در راستای کمک به هموطنان سیل زده و گسترش و ترویج فرهنگ نیکوکاری و احسان و تعمیق علقه های عاطفی و اخلاقی در بین دانش آموزان مراسمی تحت عنوان «سیل، همدلی و همراهی» در تمامی مدارس شهرستان با مشارکت دانش آموزان و فرهنگیان عزیز برگزار می شود. وی کمک های نقدی و غیرنقدی فرهنگیان، دانش آموزان و اولیا را برگ افتخاری در کارنامه فرهنگیان شهرستان برشمرد و گفت:: کلیه کمک های نقدی به شماره کارت مجازی ۶۰۶۳۷۳۷۰۰۰۵۲۰۶۲۵ نزد بانک مهر ایران(کمک به سیل زدگان) و یا شماره شبا ۲۱۰۶۰۰۵۶۱۰۰۱۱۰۶۴۹۲۰۶۴۰۰۱ir واریز می شود و کمک های غیر نقدی بعد از تحویل به دفتر مدارس و بسته بندی،به انبارمرکزی در استان کرمان ارسال و به استان های سیل زده بارگیری می شود.
,شایان ذکر است این آئین در تاریخ 98/1/28 در مدارس شهرستان سیرجان برگزار می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه