logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

برنامه دیدارهای تیم های خوزستانی در هفته یازدهم:

استقلال خوزستان آیا دومین پیروزی خود را کسب می کند؟

استقلال خوزستان آیا دومین پیروزی خود را کسب می کند؟
دانا:یازدهمین هفته فصل چهاردهم لیگ برتر فوتبال دهم و یازدهم مهر برگزار می‌شود و پس از آن لیگ به مدت 18 روز تعطیل خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از رهیاب نیوز: هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال جام خلیج فارس پنجشنبه و جمعه دهم و یازدهم مهرماه با انجام 8 دیدار برگزار می‌شود  که برنامه دیدار های تیم های خوزستانی به شرح زیر است و پس از آن مسابقه‌ها به مدت 18 روز تعطیل می‌شود تا تیم ملی برای برپایی اردوی تدارکاتی به پرتغال برود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, رهیاب نیوز, هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال جام خلیج فارس پنجشنبه و جمعه دهم و یازدهم مهرماه با انجام 8 دیدار برگزار می‌شود  که برنامه دیدار های تیم های خوزستانی به شرح زیر است و پس از آن مسابقه‌ها به مدت 18 روز تعطیل می‌شود تا تیم ملی برای برپایی اردوی تدارکاتی به پرتغال برود.,

استقلال خوزستان – راه آهن، ساعت 17:20 ، ورزشگاه غدیر اهواز

, استقلال خوزستان – راه آهن، ساعت 17:20 ، ورزشگاه غدیر اهواز,

دو تیم بحران‌زده راه آهن و استقلال خوزستان این هفته به دیدار هم می‌روند و هر دو امیدوارند که با پیروزی برابر حریف اندکی از بحران فاصله بگیرند. راه آهن که فصل پیش دچار مشکلات زیادی از ناحیه مالکیت بود، فصل چهاردهم را نیز با همین مشکل آغاز کرد و هنوز هم نتوانسته بر این مشکل فائق آید.

,

استقلال خوزستان نیز تنها یک پیروزی از 10 بازی قبلی‌اش کسب کرده و تا قعر جدول فاصله چندانی ندارد. این تیم اکنون در رده چهاردهم جدول قرار دارد و فعلا یکی از سه تیمی است که طعم سقوط را خواهد چشید.

,

راه آهن با 9 امتیاز سیزدهم است و استقلال خوزستان با 8 امتیاز در جایگاه چهاردهم قرار دارد.

,

جمعه 11 مهر

, جمعه 11 مهر,

نفت مسجد سلیمان – فولاد، ساعت 17:20، ورزشگاه تختی اهواز

, نفت مسجد سلیمان – فولاد، ساعت 17:20، ورزشگاه تختی اهواز,

قهرمان فصل گذشته لیگ برتر این هفته به دیدار تیمی می‌رود که از همان هفته‌های اول به قعر جدول چسبیده و از جایش تکان نخورده است. نماینده دیار مسجد سلیمان، محل تولد فوتبال در ایران، تاکنون نتوانسته در لیگ برتر خودی نشان دهد و تنها "صفر" جدول رده‌بندی برابر نام این تیم در ستون بردها قرار دارد. 5 تساوی و 5 شکست حاصل تلاش نفتی‌های مسجد سلیمان تا اینجای کار است؛ نتایجی که باعث شد سرمربی این تیم جای خود را به کسی بدهد که فصل پیش نفت را از دسته اول به لیگ برتر رسانده بود. بهروز مکوندی بار دیگر هدایت نفت را بر عهده گرفته تا شاید بتواند بار دیگر این تیم را به موفقیت‌ برساند.

,

فولاد نیز با پیروزی احتمالی برابر نفت می‌تواند امیدوار باشد صدر جدول را از تراکتورسازی بازپس گیرد. هرچند استقلال و تراکتورسازی به این راحتی‌ها فضا را برای فولاد خالی نخواهند کرد. فولاد با 18 امتیاز سوم است و نفت مسجد سلیمان با 5 امتیاز قعر جدول را گرفته است.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه