دربازدید از طرح های شاخص بخش کشاورزی سراوان عنوان شد؛

گام بلند شهروندان سراوانی برای تحقق اقتصاد مقاومتی/اشتغال زایی برای سرپرستان خانوار با طرح های بومی

گام بلند شهروندان سراوانی برای تحقق اقتصاد مقاومتی/اشتغال زایی برای سرپرستان خانوار با طرح های بومی
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سراوان گفت: اجرای طرح های بومی در سراوان با حمایت جهاد کشاورزی موجب ایجاد اشتغال پایدار برای شهروندان و تحقق اقتصاد مقاومتی در این شهرستان شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  عصرهامون، صبح امروز نماینده ولی فقیه در سیستان  و بلوچستان به همراه فرماندار سراوان از ۲طرح شاخص بخش کشاورزی در این شهرستان بازدید کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سراوان در حاشیه این بازدید با اشاره به اهمیت این 2 طرح شاخص، اظهار کرد: پروژه  در دست اجرای بسته بندی، سردخانه و فرآوری خرما با ظرفیت ۱۹۰۰تن توسط شرکت تعاونی تولیدی افق سراوان که دارای ٢٤٥ عضو سرپرست خانوار روستایی می باشد در حال ساخت است که پس از بهره برداری می تواند کمک بزرگی به کشاورزان منطقه کند.

وی افزود: این طرح در زمینی به مساحت 3هزار و 200متر مربع و زیربنای هزار و 260متر مربع ساخته شده که هزینه ساخت آن نیز با تسهیلات صندوق کارآفرینی امید به مبلغ 44میلیارد ریال تامین شده که تاکنون 31میلیارد ریال آن تخصیص داده شده است.

شیرزاد کمالی در خصوص پروژه پرورش کبک سراوان نیز گفت: طرح پرورش کبک بلوچستان در زمینی به مساحت۷هزار و ۵۶۰ مترمربع و بازیر بنای هزار و ۲۱۹متر مربع توسط بخش خصوصی در سراوان احداث شده که تاسیسات آن شامل سالن نگهداری کبک مولد، سالن جوجه کشی، سالنهای پرورش، ساختمان مدیریت، سالن آسیاب میکسر، انباردان، سالن کشتار و بسته بندی می باشد.

وی ادامه داد: این طرح قبلا با ظرفیت پروانه ای۵هزار و ۶۷۰ قطعه که ۶۷۰قطعه مولدو ۵هزار قطعه آن پرواری بود کار خود را آغاز کرد اما درحال حاضر باظرفیت۲۲هزار و ۷۰۰ قطعه که۲۷۰۰قطعه مولدو20هزار قطعه پرواری است درحال فعالیت می باشد.

کمالی خاطرنشان کرد: تهیه و تامین گوشت استحصالی بابرند گوشت کبک و همچنین تهیه تخم نطفه دار جهت تولید جوجه کبک و همچنین تامین نیاز بازار به تخم این پرنده از اهداف اجرای طرح  است .

وی با اشاره به هزینه انجام شده برای این طرح، تصریح کرد: از ابتدای طرح تاکنون مبلغ 9 میلیارد ریال هزینه شده است، که پنج میلیارد و 700 میلیون ریال سرمایه‌گذاری شخصی و 3 میلیارد و 300 میلیون ریال تسهیلات کم بهره  بانکی از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی است.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه