با حضور فرمانده نیروی زمینی سپاه؛

محور خرم‌آباد به معمولان بازگشایی شد

محور خرم‌آباد به معمولان بازگشایی شد
ظهرامروز با حضور فرمانده نیروی زمینی سپاه محور خرم‌آباد به معمولان و پلدختر که بر اثر سیل اخیر مسدود شده بود، بازگشایی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  سفیر افلاک،ظهر امروز با حضور سردار پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه،سیدموسی خادمی؛ استاندار لرستان،سردار مرتضی کشکولی؛ فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) و جمعی از مسئولان استان محور خرم‌آباد به معمولان و پلدختر بازگشایی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,

 

,

 این محور براثر سیل 12فروردین ماه در چند نقطه کاملا زیر آب رفته و تخریب شده بود که با توجه به اهمیت عبور و مرور در این محور، کار بازگشایی آن از سوی نیروی زمینی سپاه و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در دستور کار قرار گرفت و کاری که در شرایط عادی چند ماه طول می‌کشید در سه روز انجام شد.

,

 

,

در این عملیات با استفاده از انفجارها و بکارگیری ماشین آلات مهندسی نقاط مسدود شده بازگشایی شد همچنین معمولان قبل از پلدختر واقع شده که جاده دسترسی از این شهر به پلدختر نیز هفته گذشته بازگشایی شد.

,

 

,

 جاده ترانزیتی خرم آباد - معمولان به طول ۶۰ کیلومتر در مسیر ارتباطی سراسری شمال - جنوب قرار دارد که هنوز به طور کامل مرمت نشده و اکنون جهت  ترددهای ضروری، عبور خودرو‌های امدادی و خدمت رسان بازگشایی شده است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه