logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  2. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  3. گسست میان ادعا و واقعیت
  4. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  5. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  6. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  7. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  8. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  9. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  10. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  11. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  12. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  13. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  14. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  15. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  16. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  17. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  18. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  19. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  20. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!

بولتون خواستار حمایت ارتش ونزوئلا از کودتا شد

بولتون خواستار حمایت ارتش ونزوئلا از کودتا شد
مشاور امنیت ملی آمریکا در پیامی خواستار حمایت نیروهای مسلح ونزوئلا از کودتای مخالفان علیه دولت قانونی این کشور شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا روز سه‌شنبه از ارتش ونزوئلا خواست تا از کودتای مخالفان علیه دولت مادورو حمایت کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش اسپوتنیک، وی که در توئیتر این پیام را منتشر کرده، نوشت: نیروهای مسلح باید از قانون اساسی و مردم ونزوئلا حمایت کنند. آنها باید در کنار مجمع ملی و موسسات قانونی درمقابل غارت دموکراسی بایستند. ایالات متحده در کنار مردم ونزوئلا ایستاده است.

,

مشاور امنیت ملی آمریکا در ابتدای این پیام توئیتری «ولادیمیر پادرینو» وزیر دفاع ونزوئلا را مخاطب خود قرار داده است.

,

, ,

«خوان گوایدو» رئیس‌جمهور خودخوانده ونزوئلا امروز (سه‌شنبه) در پیامی ویدئویی خواستار شورش مسلحانه در این کشور شد.

,

وی در این فیلم ویدئویی از ارتش ونزوئلا خواسته بود تا به بخشی از آنچه که «قیام ملی صلح‌آمیز» این کشور خوانده بود، تبدیل شوند.

,

دولت ونزوئلا اما لحظاتی بعد از این بیانیه‌ای اعلام کرد که یک کودتای کوچک در این کشور دفع شده و در ادامه اقدام گوایدو برای راه‌اندازی کودتای نظامی در این کشور را محکوم کرد. (جزئیات بیشتر)

, جزئیات بیشتر,

وزیر دفاع ونزوئلا تأکید کرد: «نیروهای مسلح جمهوری بولیواری ونزوئلا در دفاع از قانون اساسی ونزوئلا و مقامات مشروع این کشور ثابت قدم خواهد ماند».

,
منبع: فارس
, منبع: فارس]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه