logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان‌جنوبی:

ساخت فاز اول آشیانه بالگرد هلال احمر کلنگ زنی می‌شود

ساخت فاز اول آشیانه بالگرد هلال احمر کلنگ زنی می‌شود
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان‌جنوبی گفت: ساخت فاز اول آشیانه بالگرد هلال احمر در هفته هلال احمر با اعتبار 8 میلیارد ریال کلنگ زنی می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، محمد رحیم شهریاری مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان‌جنوبی صبح امروز در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: امسال از 12 تا 19 اردیبهشت ماه به نام هفته هلال احمر نام‌گذاری شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان، , خاورستان, خاورستان, ، , محمد رحیم شهریاری مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان‌جنوبی صبح امروز در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: امسال از 12 تا 19 اردیبهشت ماه به نام هفته هلال احمر نام‌گذاری شده است.,

 

,

وی با بیان اینکه در این هفته برنامه‌های زیادی در نظر گرفته شده، افزود: بحث اهدای خون به صورت داوطلبانه در تمام پایگاه هلال احمر سطح استان،افتتاح دو کانون در شهرستان قاین، برگزاری دوره توان افزایی در شهرستان زیرکوه، برگزاری کارگروه امداد و نجات برای نیروها و مراسم کلنگ‌زنی ساخت آشیانه بالگرد با اعتبار 8 میلیارد ریال برای فاز اول در منطقه مهرشهر با مجموع مساحت یک هزار و 760 متر از برنامه‌های هفته هلال احمر است.

,

 

,

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان‌جنوبی اظهار کرد: کل اعتبار مورد نیاز برای ساخت آشیانه 12 میلیارد تومان است.

,

 

,

شهریاری عنوان کرد: 307 کانون در قشرهای مختلف در سطح استان وجود دارد که کار داوطلبانه انجام می‌دهند.

,

 

,

وی با بیان اینکه اعزام کاروان‌های سلامت به سه شهرستان سیل‌زده طبس، بشرویه و سربیشه از دیگر برنامه‌های هفته هلال احمر است، خاطرنشان کرد: روز جمعه این هفته نیز اجرای طرح جمعه ایمان، ایمنی و سلامت را خواهیم داشت که همکاران برای انجام تست سلامت در پایگاه‌های نماز جمعه مستقر خواهند بود.

,

 

,

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان‌جنوبی به راه‌اندازی دو اتاق پراتیک در دو شهرستان استان با اعتبار 4 میلیارد ریال نیز اشاره کرد و افرود: برگزاری دوره‌های آموزشی برای امدادگران به تعداد 300 نفر، بهره‌برداری از دو سوئیت ویژه در مجتمع هلال فردوس با اعتبار 3 میلیارد ریال و فیزیوتراپی و توان‌بخشی در مراکز هلال احمر با 20 درصد تخفیف از دیگر برنامه‌های هفته هلال احمر در خراسان‌جنوبی خواهد بود.

,

 

,

شهریاری گفت: مجموعا 24 عنوان برنامه طی هفته هلال احمر در استان در نظر گرفته شده است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه