logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس اداره تشکل‌های کارگری و کارفرمایی:

امنیت شغلی و معیشت؛ عمده مشکلات کارگران استان یزد

امنیت شغلی و معیشت؛ عمده مشکلات کارگران استان یزد
حمیدرضا دهقان گفت: امنیت شغلی، معیشت و تشکل یابی از دغدغه‌های جامعه کارگری هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس اداره تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در مصاحبه با خبرنگار یزدرسا گفت: تشکل‌های کارگری؛ تشکیلاتی هستند که با عضویت کارگران مشمول قانون کار به‌منظور حفظ و توسعه منافع صنفی آن‌ها با مجوز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأسیس و در چارچوب قوانین و مقررات ملی فعالیت می‌کنند که از مصادیق آن انجمن صنفی کارگری، شورای اسلامی کار و نماینده کارگران هست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  یزدرسا ,

وی ادامه داد: در استان یزد 264 تشکل کارگری و کارفرمایی وجود دارد که از این تعداد چیزی در حدود 200 مورد تشکل کارگری داریم.

,

, ,

***حفظ حقوق و منافع مشروع کارگران

, ***حفظ حقوق و منافع مشروع کارگران, ***حفظ حقوق و منافع مشروع کارگران,

حمیدرضا دهقان در خصوص وظایف و مسئولیت تشکل‌های کارگری، بیان داشت: از وظایف و اقداماتی که تشکل‌ها انجام می‌دهند با توجه به ماده 131 قانون کار، حفظ حقوق و منافع مشروع و قانونی و بهبود وضع اقتصادی کارگران، تلاش در جهت گسترش امکانات رفاهی کارکنان واحد، همکاری با مدیریت در تهیه برنامه‌ها به‌منظور پیشبرد امور واحد، بررسی شکایت کارکنان در مورد نارسائی‌های واحدها، ایجاد روحیه همکاری و بالا بردن آگاهی کارکنان، انتخاب نمایندگان قانونی کارگران در مراجع قانونی هست.

,

 

,

***تشکل‌های کارگری؛ مثمرثمر در بسیاری از تصمیم‌گیری‌ها

, ***تشکل‌های کارگری؛ مثمرثمر در بسیاری از تصمیم‌گیری‌ها, ***تشکل‌های کارگری؛ مثمرثمر در بسیاری از تصمیم‌گیری‌ها,

وی افزود: تشکل‌های کارگری نمایندگان قانونی کارگران در حرفه و صنعت‌های مختلف می‌باشند که صدای آن‌ها صدای کارگران است و می‌توانند واسطه بین بخش خصوصی و دولت باشند و دولت را در اجرای برنامه‌های توسعه یاری دهند و به رشد و پیشرفت اقتصادی کمک کنند، بنابراین بدون شک تشکل‌های کارگری در صورت حمایت می‌توانند در بسیاری از تصمیم‌گیری‌ها مثمر ثمر باشند.

,

دهقان در پایان در رابطه با عمده مشکلات کارگران در استان یزد، اظهار کرد: امنیت شغلی، معیشت و تشکل یابی از دغدغه‌های جامعه کارگری هستند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه