فرمانده سپاه خرم آباد:
معلمان در مبارزه با سند 2030 حرکت کنند/ آمادگی سپاه خرم آباد برای بازسازی مدارس خسارت دیده از سیل
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خرم آباد گفت:2030 سندی ننگین، علیه هویت و فرهنگ مردمِ متمدن ایران اسلامی است؛قطعاً قلم معلمان باید در خط مقدم مبارزه و نقد اسناد ضد فرهنگی همچون 2030حرکت کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سرهنگ بازگیر در حاشیه در دیدار با مدیران آموزش و پرورش نواحی یک و 2 خرم آباد به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم در گفت و گوی اختصاصی با سفیرافلاک ضمن تبریک روز معلم ،با اشاره به سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری اظهارداشت: شهید مطهری به دنبال تربیت انسان نمونه ، ایده آل و همطراز اسلام بود؛و این نکته را می توان در 52 کتاب شهید به عنوان منابع غنی مباحث علمی،اعتقادی،اجتماعی تحلیلی،سیاسی و فرهنگی مشاهده کرد
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی با اظهار این که دشمنان از نشر تفکرات،نظرات و ایده های انسان ساز معلمان نخبه این کشور همچون شهید مطهری واهمه دارند خاطرنشان کرد:نظام لیبرال غرب در صدد است تا با ترویج اسنادی همچون2030، نظام اموزشی کشورها را به سلطه خود درآورده و به تبع آن نیروی انسانی تحت اراده و فرمان خود تربیت کند.
, وی با اظهار این که دشمنان از نشر تفکرات،نظرات و ایده های انسان ساز معلمان نخبه این کشور همچون شهید مطهری واهمه دارند خاطرنشان کرد:نظام لیبرال غرب در صدد است تا با ترویج اسنادی همچون2030، نظام اموزشی کشورها را به سلطه خود درآورده و به تبع آن نیروی انسانی تحت اراده و فرمان خود تربیت کند.,فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خرم آباد تأکید کرد:2030 سندی ننگین، علیه هویت و فرهنگ مردمِ متمدن ایران اسلامی است؛قطعاً قلم معلمان باید در خط مقدم مبارزه و نقد این اسناد حرکت کند.
, ,وی با اشاره به نقش مهم معلمان در دوران انقلاب اسلامی،دفاع مقدس و همچنین جبهه های جنگ نرم امروز بیان داشت:یک استاد و معلم توانمند و انقلابی با تربیت نیروی انسانی آگاه در پیش رفت کشورسهیم و تأثیرگذار است.
,سرهنگ بازگیر از جمله معروف امام خمینی(ره) پیرامون نقش مهم معلمین که فرمودند:معلمی شغل انبیاست یاد کرد و عنوان داشت:شهدای دانش آموز و دانشجوی ما در دوران دفاع مقدس با داشتن معلمانی انقلابی و برخورداری از برترین سطوح فکری و علمی برای دفاع از اسلام و کشور اقدام کردند.
,,

, ,
سرهنگ بازگیر با اظهار این که در عملیات حاج عمران بیش ترین آمار شهدا به معلمان اختصاص داشت خاطرنشان کرد: بسیاری از نوجوانان رزمنده ما با مشاهده عمل انقلابی معلم خود راهی جبهه های سرشار از معنویتِ دفاع مقدس شدند.
,,
فرمانده سپاه خرم آباد اذعان داشت:موفق ترین فرماندهان دوران دفاع مقدس معلمین بودند ، سرداران شهیدی همچون شفیع خانی و بسیاری دیگر معلم بودند که در عرصه جهاد علمی و نظامی به درستی عمل کردند.
,,

, ,
وی با ابراز این که معلمین با پرورش و تربیت نیر وی انسانی کارآمد می توانند در سطح جامعه تعیین کننده باشند تصریح کرد:یک معلم می تواند با طرح ، ثبت و آموزش مباحث اعتقادی و معنوی ،مدیران و مسئولانی با روحیه انقلابی و جهادی تربیت کند.
,,
سرهنگ بازگیر با اشاره به حضور چشم گیر گروه های جهادی بسیج دانش آموزی در مناطق سیل زده تأکید کرد:بسیج دانش آموزی سرشار از نیروهای خلاق و مبتکر است و این توانمندی ،دقت و سرعت در اردوهای جهادی طرح هجرت کاملاً مشهود است.
,,

, ,
فرمانده سپاه خرم آباد آموزش و پرورش را یکی از مراکز مهم تصمیم گیرنده در زمینه تربیت یک نسل به عنوان مهم ترین سرمایه کشور برشمرد وگفت:ما در کشور بهترین ومجرب ترین مراکز تصمیم گیر و تصمیم ساز در زمینه تعلیم ، تربیت و آموزش وپرورش را داریم و با توجه به این که دشمنان از هر حربه ای برای ضربه به نظام جمهوری اسلامی استفاده می کنند باید هوشیار بود و جلوی هر گونه نفوذ دشمن در قالب اسنادی همچون سند 2030 را گرفت.
,,
سرهنگ بازگیر با اشاره به اتمام مراحل بازسازی و نوسازی واحدهای مسکونی خسارت دیده از سیل در خرم آباد ظرف 2 روز آینده گفت:بسیج ناحیه مقاومت خرم آباد برای بازسازی مدارس خسارت دیده از سیل شهرستان آمادگی کامل دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه