میزهای خدمت، خدمت‌رسان مردم یا مانعی میان ارباب رجوع و مسئولان؟

میزهای خدمت، خدمت‌رسان مردم یا مانعی میان ارباب رجوع و مسئولان؟
برخی از ادارات صرفاً جهت رعایت دستورالعمل به‌ قرار دادن آقای میز در گوشه‌ایی و کاغذ پرینت‌شده با یک عنوان میز خدمت بسنده کرده‌اند و برخی دیگر هم بودجه بیت‌المال را هزینه ساخت‌ و ساز و دکوراسیون‌های مجلل ویژه آقای میز نموده‌اند که گاها دفتر مدیر هم این‌ همه امکانات ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از جهانبین نیوز، میز خدمت یا خدمت میز؟ در ورودی تمام ادارات میزی وجود دارد که به میز خدمت معروف است اما در بسیاری از این موارد باید خدمت میز رسید.

برخی از ادارات صرفاً جهت رعایت دستورالعمل به‌ قرار دادن آقای میز در گوشه‌ایی و کاغذ پرینت‌شده با یک عنوان میز خدمت بسنده کرده‌اند و برخی دیگر هم بودجه بیت‌المال را هزینه ساخت‌ و ساز و دکوراسیون‌های مجلل ویژه آقای میز نموده‌اند که گاها دفتر مدیر هم این‌ همه امکانات ندارد.

اما هنوز مشخص نیست چرا ارباب‌رجوع باید خدمت میز برسد؛ و آقای میز چه کارایی و تخصصی می‌تواند داشته باشد.

دایر شدن میز خدمت در ادارات دولتی می‌تواند گامی مؤثر در راستای تحقق حقوق شهروندی باشد، در نظام اداری بارها شاهد معطل ماندن مردم هستیم؛ لذا تکریم ارباب‌رجوع می‌تواند جلوه‌ای از رسیدن به حقوق شهروندی را در جامعه نشان دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,



 

,
, ,
,

در نظام جمهوری اسلامی خدمت‌گذاری به‌عنوان امانتی است که در بازه زمانی که هر فرد دارای مسئولیت است باید در خدمت مردم بوده و وظایفی که نسبت به مردم و مردم نسبت به حکومت دارند احصاء و اطلاع‌رسانی شود.

گاها مشاهده‌شده میز خدمت در بیشتر ادارات راه‌اندازی شده که انتظار می‌رود این میز خدمت صوری نباشد و فعال شود.

با توجه به اینکه در عصر تکنولوژی و پیشرفت به سر می‌بریم لذا نیازمند تحول اداری هستیم که با الکترونیکی شدن امور، بسیاری از مراجعات کم شده و در هزینه‌ها صرفه‌جویی خواهد شد و تحقق دولت الکترونیک نیز به تحقق رعایت حقوق شهروندی کمک می‌کند.

,
,
,
,
,




 

,
,
, ,
,

میزهای خدمت سدی میان مردم و مسئولان

آقای حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار جهانبین نیوز گفت: میز خدمت‌ها صرفاً به این خاطر است که ارباب‌رجوع مزاحم مسئولان در طبقات بالا نشوند و در همان طبقه پایین‌ دست به سر شوند.
 
وی بیان داشت: اگر مطالبه مردم قانونی نیست لااقل باید کمک کنید و راه‌های قانونی را به آن‌ها نشان بدهید تا مشکل‌شان حل شود.

حیدری یادآور شد: البته این هدف میز خدمت کلیت ندارد و در برخی اداره‌ها به‌خوبی با ارباب‌رجوع برخورد کرده و مشکلات آن‌ها را حل می‌کنند. 
 
یکی دیگر از همشهریانی فارسانی می‌گوید: اگر بناست نظارتی بر فرایند میزهای خدمت صورت نگیرد و تنها پاداش و اضافه دریافت کارمندان را محقق سازد بهتر است از همین اکنون در مورد آن تجدیدنظر به عمل آید.

وی با بیان اینکه در بسیاری از ادارات هیچ فردی در محل در نظر گرفته شده برای میز خدمت حضور ندارد و در بیشتر مواقع ما صندلی خالی را به‌عنوان میز خدمت می‌شناسیم.

در وضعیت موجود باید بیش‌ازپیش مراقبت کنیم که حقوق مردم ضایع نشود و خدمت‌رسانی مناسب در دستورکار دستگاه‌ها قرار گیرد.

انتهای پیام/

, میزهای خدمت سدی میان مردم و مسئولان,
,
, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه