معاون تولیت آستان قدس رضوی:

محموله 10 میلیاردی کمک‌های آستان قدس به سیل‌زدگان لرستان ارسال شد

محموله 10 میلیاردی کمک‌های آستان قدس به سیل‌زدگان لرستان ارسال شد
معاون اماکن متبرکه و امور زائران آستان قدس رضوی گفت: محموله اهدایی کمک‌های خدام رضوی با ارزشی بالغ بر 10 میلیارد ریال برای سیل زدگان استان لرستان ارسال شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ سید خلیل منبتی صبح امروز در حاشیه بارگیری این محموله در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه اقلام اهدایی این محموله در قالب دو دستگاه تریلی و یک دستگاه خاور به مناطق سیل‌زده استان لرستان ارسال می‌شود، اظهار کرد: این محموله شامل اقلام ضروری زندگی همچون فرش، لوازم منزل، پوشاک، مواد شوینده و بهداشتی، مواد غذایی و ... است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

معاون اماکن متبرکه و امور زائران آستان قدس رضوی با بیان اینکه آستان قدس رضوی از ابتدای جاری شدن سیل در استان‌های کشور نسبت به ارسال کمک و نیروهای جهادی اقدام کرده است، تصریح کرد: علاوه ‌بر این محموله تاکنون، محموله‌های دیگری برای استان‌های سیل‌زده نظیر گلستان، خوزستان و لرستان از طرف معاونت اماکن متبرکه و امور زائران آستان قدس رضوی ارسال شده است لذا این اولین و آخرین محموله امداد رسانی نخواهد بود.

,

وی ابراز کرد: بنابر دستور تولیت آستان قدس رضوی و در راستای خدمت‌رسانی به هموطنان آسیب دیده از سیل اخیر، بخشی از افطاری سفره‌های اکرام رضوی به مناطق سیل زده کشور اختصاص یافته است.

,

منبتی در پایان از توزیع روزانه 1500 بسته افطاری در مساجد حاشیه شهر مشهد توسط آستان قدس رضوی خبر داد و گفت: بنابر برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در ایام ماه مبارک رمضان روزانه 2 هزار نفر از زائران و مجاوران حضرت رضا(ع) در میهمانسرای حرم مطهر رضوی از خوان با برکت حضرت رضا(ع) بهره‌مند می‌شوند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه