logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

رئیس دانشگاه خلیج فارس:

کانون های دانایی محور برای حفظ کسب و کارهاست

کانون های دانایی محور برای حفظ کسب و کارهاست
رئیس دانشگاه خلیج فارس گفت: عوامل توسعه کانون دانایی محور، حفظ کسب و کارها و کارکنان دانایی، جذب رویداد ها و دیگر فعالیت های موفق و برند سازی برای شهر به عنوان یک شهر پیش کنشگر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ سومین نشست از مجموعه نشست های فکری "مکتب بوشهر" صبح امروز  با موضوع توسعه کانون های دانایی در شهر با حضور شهردار و اعضا شورای شهر، اساتید دانشگاه های علوم پزشکی، دانشگاه خلیج فارس و دانشجویان در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس, سومین نشست از مجموعه نشست های فکری "مکتب بوشهر" صبح امروز  با موضوع توسعه کانون های دانایی در شهر با حضور شهردار و اعضا شورای شهر، اساتید دانشگاه های علوم پزشکی، دانشگاه خلیج فارس و دانشجویان در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.,

عبدالمجید مصلح رئیس دانشگاه خلیج فارس در این نشست گفت: کانون دانایی یک محیط تک کارکردی خسته کننده که فقط محلی برای کار باشد نیست و این کانون باید فضایی برای تفریح، اوقات فراغت، واحد های خرده فروشی و فعالیت های فرهنگی، هنری باشد.

,

مصلح افزود: کانون دانایی، نواحی جذاب با امکانات، شغل، غذای خوب و یک محیط بزرگ با ارتباطات مناسب است.

,

وی اظهار داشت: برای توسعه یک کانون دانایی عوامل مختلفی وجود دارد که از جمله آنها می توان به حفظ کسب و کارها و کارکنان دانایی، جذب رویداد ها و دیگر فعالیت های موفق و برند سازی برای شهر به عنوان یک شهر پیش کنشگر در اقتصاد دانایی محور اشاره کرد.

,

رئیس دانشگاه خلیج فارس ادامه داد: احیا، بازسازی و به روز رسانی یک محله یا منطقه تخریب شده، توسعه و ارتقای نوآوری و گردهم آوردن و نزدیک کردن پژوهش و کسب و کار از دیگر عوامل لازم برای توسعه کانون های دانایی است.

,

در این نشست که به صورت هفتگی و با محوریت کانون های دانایی و فناوری به میزبانی دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار می شود، استادان و متخصصان شهری به بحث و تبادل نظر پرداختند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه