نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران:

نمایندگان نباید بسته عمل کنند/ شفافیت آرا در جهت خدمت به مردم و توسعه ملی است

نمایندگان نباید بسته عمل کنند/ شفافیت آرا در جهت خدمت به مردم و توسعه ملی است
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نمایندگان نباید بسته عمل کنند گفت: همه ی ما اهداف خاصی را در جهت خدمت به مردم، درجهت توسعه ملی و در جهت توسعه اقتصادی ، فرهنگی و مسائل اجتماعی دنبال می کنیم لذا اگر نماینده عملکرد شفاف داشته باشد هیچ مخالفتی نباید برای طرح شفافیت آرا داشته باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  کُردتودی،  طرحی در مجلس به راه افتاده است مبنی بر اینکه آرای نمایندگان به صورت شفاف به مردم عرضه شود. اینکه کدام نماینده به چه طرح هایی رای مثبت به چه طرح هایی رای منفی و به چه طرح هایی اصلا رای نداده است، اینکه نماینده ی شهر شما چقدر در مجلس فعال بوده است و این فعالیت در چه راستایی بوده است. آیا به طرح های مثبت و سازنده رای مثبت داده است یا منفی یا اساسا در مجلس حضور داشته است یا خیر؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،,

 

,


سید احسن علوی نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در گفتگو با خبرنگار کُردتودی،  اظهار داشت: 'من جزو نمایندگانی بودم که در قدم اول طرح را امضا کردم، وقتی که طرح در صحن آمده بود و در موضوع فوریت آن مطرح شد نیز رای مثبت دادم.' چرا که معتقدم هر موضوعی که شفافیت پیدا کند هم مردم از آن اطلاع پیدا می کنند و هم اراده ی نماینده را مشخص می کند که هدف و نیتش چه بوده  و آیا در مسیر توسعه مردم کار کرده یا نه لذا هر چه شفافیت بیشتر باشد بهتر خواهد بود و در هر صورت مردم اطلاع پیدا می کند که نمایندگان چه کارهایی را انجام می دهند.

,
, کُردتودی،,

 

,


وی با بیان اینکه ارائه این طرح برای ارتقای کیفیت عملکرد نمایندگان ضروری است افزود: دلایل کسانی که به این طرح رای ندادند شاید این باشد که عدم اطلاع و عدم شفافیت نمایندگان را مشخص کند شاید نماینده ای در آن لحظه رای نداده باشد و این عدم حضور  وی را مشخص می کند و این ممکن است عملکرد یک نماینده از دیدگاه مردم زیر سوال رود لذا شاید بعضی از نمایندگان زیاد موافق طرح شفافیت آرا نباشند.

,
,

 

,


وی افزود: نمایندگان نباید بسته عمل  کنند چرا که همه ی ما اهداف خاصی را در جهت خدمت به مردم، درجهت توسعه ملی و در جهت توسعه اقتصادی ، فرهنگی و مسائل اجتماعی دنبال می کنیم لذا اگر نماینده عملکرد شفاف داشته باشد هیچ مخالفتی نباید برای طرح شفافیت آرا داشته باشد.

,
,

 

,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه