logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

جذب توریست اینگونه محقق می شود؟

بی مهری به گردشگران اروپایی در زنجان/ دست خالی آمدند، دست خالی هم رفتند!

بی مهری به گردشگران اروپایی در زنجان/ دست خالی آمدند، دست خالی هم رفتند!
یکی از مسئولان میراث فرهنگی و گردشگری زنجان از برنامه سفر این تور گردشگری به زنجان اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: ما فقط نوازندگان محلی را برای خوش‌آمدگویی به راه آورده‌ایم و کلیه برنامه‌ها بر عهده اداره کل راه‌آهن شمالغرب می‌باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا خبرنگار جمهوری اسلامی از زنجان گزارش داد: اولین گروه گردشگران اروپایی که با قطار به کشورمان سفر کرده‌اند مورد بی‌مهری وبی‌توجهی مسئولان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان قرار گرفتند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

بر اساس این گزارش، این گردشگران که از کشورهای آلمان، روسیه، سوئیس، انگلستان، استرالیا، ایتالیا، چین و ژاپن به منظور بازدید از اماکن مذهبی و آثار تاریخی شهرهای زنجان، یزد، اصفهان، شیراز و تهران، وارد کشور شده‌اند به دلیل عدم برنامه ریزی مسئولین ذیربط در زنجان، که اولین مقصد این تور گردشگری بود حتی یک بروشور هم که مربوط به آثار تاریخی استان باشد دریافت نکردند و پس از بازدید از رختشویخانه و گنبد سلطانیه و حضور در بازار زنجان این استان را با دست خالی ترک کردند.

,

یکی از مسئولان میراث فرهنگی و گردشگری زنجان از برنامه سفر این تور گردشگری به زنجان اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: ما فقط نوازندگان محلی را برای خوش‌آمدگویی به راه آورده‌ایم و کلیه برنامه‌ها بر عهده اداره کل راه‌آهن شمالغرب می‌باشد. با توجه به اینکه مسئولین مربوطه بارها بر جذب توریست به استان و درآمدزایی بالای صنعت گردشگری تاکید کرده‌اند، انتظار میرود این مسئولین تمهیداتی بیاندیشند تا بتوان در جذب توریست و کسب درآمد از این صنعت به موفقیت‌هایی دست پیدا کرد.

,

 

,

انتهای پیام/ ق

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه