logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مازندران:

کمبودی در تامین کودهای شیمیایی نداریم/ کشاورزان نگران نباشند

کمبودی در تامین کودهای شیمیایی نداریم/ کشاورزان نگران نباشند
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه هیچ‌گونه کمبودی در بحث تامین و توزیع کود شیمیایی در سطح استان نداریم؛ گفت: بیش از 2 هزار تن کود اوره در انبارهای جهاد کشاورزی به‌صورت فله تخلیه شده است و در دست آماده‌سازی به صورت کیسه‌ای برای توزیع در سطح استان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از بلاغ، مجید سلطانی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ در خصوص ابراز نگرانی تعدادی از کشاورزان استان مبنی بر افزایش قیمت و همچنین کمبود کود شیمیایی کشاورزی در سطح استان، اظهار کرد: در سال 1397 بر اساس سهمیه ابلاغی کشوری، موفق به وارد کردن کودهای فسفاته و پتاسه به میزان 100 درصد و کود ازته به میزان 98 درصد به استان شدیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
وی افزود: در خصوص کود ازته نیز موفق به وارد کردن 98 درصد از سهمیه ابلاغی به استان شدیم که در سطح استان توزیع شد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: اما از آن‌جا که امسال، سال پر بارشی بود و متاسفانه از یک‌سو موجب وارد آمدن خسارت به اراضی کشاورزی شد و از سویی دیگر، بارش‌ها موجب شد تا سطوحی که در سال گذشته، کشت نشده بود و یا حتی جزو اراضی دیمی بود، امسال با توجه به وجود مطلوب آب، این اراضی هم به زیر کشت برود و این امر موجب افزایش تقاضا و مصرف کود طی سال‌جاری شد.

این مقام مسئول ادامه داد: مصرف بالا و افزایش تقاضا برای دریافت کود ازته که به موجب افزایش سطح اراضی کشاورزی اتفاق افتاد، موجب شد تا کشاورزان تصور کنند که کود ازته نسبت به سال گذشته، کمتر بوده و کمبودی در این خصوص وجود دارد.

سلطانی با تصریح این نکته که هیچ‌گونه کمبودی در بحث تامین و توزیع کود شیمیایی در سطح استان نداریم؛ تاکید کرد: بیش از دو هزار تن کود اوره در انبارهای جهاد به‌صورت فله تخلیه شده است و در دست آماده‌سازی به صورت کیسه‌ای برای توزیع در سطح استان است.

وی عنوان کرد: 270 کارگزار در سطح استان شامل کارگزاران تعاونی، اتحادیه‌های تعاونی کشاورزی و بخش خصوصی، کار توزیع کودهای شیمیایی در سطح استان بین کشاورزان را بر عهده دارند.

مدیر  شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مازندران با عدم رد وجود تخلفات در این مراکز نظیر کم‌فروشی، گران‌فروشی و غیره در پاسخ به سوال خبرنگار ما، گفت: با نظارت مستمر در سطح استان به دنبال حداقل بروز تخلفات در این مراکز هستیم.

این مسئول متذکر شد: کودهای شیمیایی کشاورزی تنها از سوی تعاونی روستایی و جهاد کشاورزی وارد استان می‌شود و بخش خصوصی و تاجران در این مسئله، ورودی ندارند.

سلطانی مجددا با اعلام اینکه انبارهای ما مملو از کود‌های کشاورزی است، افزود: آن چیزی که کشاورزان را نگران کرده است، احتمال گرانی مجدد کودها است.

وی با بیان اینکه از سال گذشته تا کنون شاهد افزایش قیمت کودهای شیمیایی در دو نوبت بوده‌ایم؛ خاطرنشان کرد: یک نوبت در اواخر سال گذشته، کود اوره از کیسه‌ای 38500 تومان به کیسه‌ای حدود 42000 تومان رسید و شاهد افزایش قیمت این نوع کود به میزان 3500 تومان در ازای هر کیسه بودیم.

مدیر  شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مازندران اضافه کرد: در ادامه و در فروردین سال‌جاری نیز شاهد موج دیگری از این افزایش قیمت بودیم که طی آن، طی بخشنامه‌ای از سوی شورای قیمت، کودهای فسفاته و ازته نیز افزایش قیمت پیدا کرد.

این مقام مسئول اعلام کرد: طی سال‌جاری، کودهای فسفاته از کیلویی 1100 تومان به 1300 تومان، کودهای پتاسه از کیلویی 1500 تومان به 1800 تومان و سایر کودهای کشاورزی نیز به طور میانگین کیلویی 300 تومان، افزایش قیمت پیدا کردند.

سلطانی در پایان یادآور شد: طی سال 97 نزدیک به 113 هزار تن کود شیمیایی، تامین، تهیه و توزیع شد و به نظر می‌رسد این میزان طی سال‌جاری به 120 هزار تن برسد.

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه