logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

مرکز درمان سرطان در تربت‌حیدریه راه‌اندازی می‌شود

مرکز درمان سرطان در تربت‌حیدریه راه‌اندازی می‌شود
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: با پیگیری‌های به‌عمل آمده توسط مسوولان دانشگاه و مساعدت خیر نیک اندیش، مرکز انکولوژی و درمان سرطان تربت حیدریه به عنوان یکی از مهم ترین پروژه های درمانی جنوب خراسان رضوی احداث می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تابان تربت، محمدرضا بهروز صبح امروز در حاشیه مراسمی که به‌منظور آشنایی مدیران شهرستان و اصحاب رسانه با مراکز مراقبت در منزل برگزار شد، گفت: طبق سیاست‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به‌منظور رفاه حال بیمارانی که در منزل بستری هستند و نیاز به مراقبت دارند مانند بیماران صعب‌العلاج و بهبود خدمات و درنهایت سلامت جامعه اقدام به تأسیس مراکز مراقبت در منزل کردیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت,

 

,

وی با بیان اینکه تاکنون 6 مرکز در تربت‌حیدریه راه‌اندازی شده است، افزود: کاهش دوران نقاهت، کنترل بیماری و کاهش عفونت‌های بیمارستانی، توان‌بخشی و بهبود کیفیت خدمات پرستاری و درنهایت افزایش رضایتمندی بیماران و خانواده‌هایشان از مهم‌ترین اهداف فعالیت‌های این مراکز است.

,

 

,

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه گفت: مجوز این مراکز توسط معاونت درمان صادر می‌شود و تعرفه‌ها بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت است.

,

 

,

بهروز خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های به‌عمل‌آمده توسط مسئولان دانشگاه و مساعدت خیر نیک‌اندیش"سرکار خانم برزگر" مرکز انکولوژی و درمان سرطان تربت‌حیدریه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های درمانی جنوب خراسان رضوی احداث می‌شود.

,

 

,

وی با بیان اینکه هزینه‌های این پروژه بالغ‌بر 21 میلیارد ریال پیش‌بینی‌شده، افزود: با احداث این مرکز خیر ساز نیاز بیماران سرطانی به مراکز درمانی مرتبط در مرکز استان مرتفع می‌شود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه