عضو مجمع نمایندگان لرستان در مجلس:

افزایش وزارتخانه‌ها قابل‌قبول نیست/انتخاب «سینکی» گزینه‌ای غلط برای معاونت بازرگانی

افزایش وزارتخانه‌ها قابل‌قبول نیست/انتخاب «سینکی» گزینه‌ای غلط برای معاونت بازرگانی
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افزایش تعداد وزارتخانه‌ها قابل‌قبول نیست گفت: با توجه به جنگ اقتصادی موجود انتخاب سینکی برای معاونت بازرگانی نادرست است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا علی رستمیان در گفت‌وگو باسفیر افلاک  اظهار داشت: درگذشته وقت و جلسات متعددی برای ادغام وزارتخانه‌ها صرف شد و نمایندگان مجلس در آن زمان به این نتیجه رسیدند که مدل تفکیک برای کشور نتیجه مثبتی نخواهد داشت و اکنون نیز نمایندگان با تفکیک وزارت صمت مخالف هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,

 

,

وی افزود: با توجه به اینکه ۸۰ تا ۹۰ درصد از بودجه دولتی صرف امور جاری می‌شود، هیچ دلیلی برای افزایش تعداد وزارتخانه‌ها قابل‌قبول نیست و دولت برای اداره امور باید چابک‌تر شود.

,

 

,

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی در رابطه بااینکه آیا ایجاد معاونت بازگانی قانونی است یا نه گفت: ایجاد معاونت بازرگانی جز اختیارات رئیس‌جمهور است و گزینه‌های پیشنهادی زیادی وجود دارد البته هنوز صحت انتخاب سینکی تائید نشده اما به نظرم گزینه‌های مناسب‌تری از گزینه‌ای که شایعات در مورد آن وجود دارد هست.

,

 

,

وی عنوان کرد: با توجه به جنگ اقتصادی موجود باید برای این سمت، شخص مناسبی انتخاب شود چرا این موضع یک موضوع مهم و مرتبط با معیشت مردم است و نیازمند مدیریت خوبی است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه