logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وعده سر خرمن دوباره به خبرنگاران؛

وزیر کار: خبرنگاری، شغل سخت و زیان‌آور محسوب می‌شود

وزیر کار: خبرنگاری، شغل سخت و زیان‌آور محسوب می‌شود
طبق اعلام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، شغل خبرنگاری جزو مشاغل سخت و زیان آور قرار گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، خبرنگاری، کلمه‌ای که شاید به زبان آوردنش برای همه آسان ولی نامش که برای اهل فن بیان می شود، شغلی پر از عشق و استرس باشد. پر از اتفاقاتی که باید در تلاش بود بدون کم و کاست نوشت و آگاه کرد مردمی را که نیاز دارند در جریان امورات پیرامون خود باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگاری، کلمه‌ای که شاید به زبان آوردنش برای همه آسان ولی نامش که برای اهل فن بیان می شود، شغلی پر از عشق و استرس باشد. پر از اتفاقاتی که باید در تلاش بود بدون کم و کاست نوشت و آگاه کرد مردمی را که نیاز دارند در جریان امورات پیرامون خود باشند.,

و حالا بعد از سالیان متمادی، خیلی از پیشکسوتان، عرصه را برای جوانان باز کرده‌اند و صد حیف با دست خالی دست از کار کشیدند. همیشه خبرهایی برای دیگران می‌نویشتیم، حالا نوبتش رسیده است که کمی از خودمان خبر منتشر کنیم.

,

چندی پیش، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد که شغل خبرنگاری در دسته مشاغل سخت و زیان‌آور قرار دارد، این خبر در کنار تحمل مشقت‌های خبرنگاری، امر مبارکی محسوب می‌شد.

,

شریعتمداری اظهار کرد: «مستند به ماده ۱۱ آیین نامه اجرایی تبصره (۲) الحاقی ماده ۷۶ قانون تامین اجتماعی، موضوع تصویب نامه هیات وزیران در سال ۸۶، شغل خبرنگاری صراحتاً به عنوان مشاغل سخت و زیان آور عنوان شده است و مصادیق آن طی مصوبات هیات وزیران در سال ۸۳ تصریح شده است».

,

در ادامه نامه شریعتمداری آمده است: بدیهی است در صورت ارائه درخواست متقاضیان به دبیرخانه‌های کمیته‌های استانی بررسی مشاغل سخت و زیان آور سراسر کشور، مراتب توسط کمیته‌های استانی مورد تطبیق و امعان نظر قرار خواهد گرفت و در صورت احراز سوابق بازنشستگی، مستمری آنها توسط سازمان تامین اجتماعی برقرار می‌شود.

,

, ,

ثبت نام در سامانه، شرط برخورداری از قانون جدید

, ثبت نام در سامانه، شرط برخورداری از قانون جدید, ثبت نام در سامانه، شرط برخورداری از قانون جدید,

پیرو انتشار خبر وزیر؛ محمدپور، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار آناج اظهار داشت: خبرنگارانی که در سامانه رسانه و صندوق اعتیاری هنر ثبت نام کرده باشند می‌توانند از تصمیمات کشوری در خصوص بیمه خبرنگاران و مشاغل سخت و زیان آور بهره‌مند شوند.

, در سامانه,  رسانه ,  رسانه , و,  صندوق اعتیاری هنر,  صندوق اعتیاری هنر,

وی گفت: خبرنگاران در کنار اینکه تلاش‌های فراوانی برای تهیه خبر می‌کنند، با ثبت نام در سامانه‌های مربوطه می‌توانند از مزایای این طرح اعلامی از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی استفاده نمایند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه