logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اظهارات دختر نجفی درباره پرونده پدرش

اظهارات دختر نجفی درباره پرونده پدرش
دختر محمدعلی نجفی شهردار سابق تهران از جریانات سیاسی و غیرسیاسی خواست تا در روند رسیدگی به پرونده پدرش دخالت نکنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زهرا نجفی دختر محمدعلی نجفی شهردار سابق تهران در خصوص برخی شایعات مطرح شده در فضای مجازی در رابطه با پرونده قتل میترا استاد همسر دوم محمد علی نجفی گفت: در برخی از رسانه‌ها عنوان شده است که من گفته‌ام ۸ صفحه دستنوشته های پدرم در رابطه با این حادثه وجود دارد در حالی که این مطلب کذب است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی افزود: تنها چیزی که از پدرم در قالب دست نوشته باقی مانده است سه برگه و جمعا به صورت پشت و رو شش صفحه مطلب است که خطاب به من نوشته شده است.
,
 
,
نجفی گفت: من آن را همان روز اول به مسئولان قضایی رسیدگی کننده به پرونده ارائه داده ام و در حال حاضر چیزی دست من نمانده است.
,
 
,
زهرا نجفی موضوع دوم را بحث غیرقانونی بودن ورود برخی از افراد به خانه‌اش مطرح کرد و گفت: من در ابتدای رسیدگی به پرونده متأسفانه گفته بودم که ماموران بدون داشتن حکم ورود منزل به خانه ما آمده بودند در صورتی که در صحبت با وکیلم متوجه شدم که سرپرست دادسرای جنایی تهران برای ورود به محل نیازی به اخذ مجوز نداشته و خودش بدون مجوز می‌توانسته به خانه ما بیاید که این امر را هم اصلاح می‌کنم.
,
 
,
دختر محمدعلی نجفی شهردار سابق تهران همچنین از رسانه ها و جریانات سیاسی و غیرسیاسی خواست تا به پرونده پدرش ورود نکرده و اخبار کذب منتشر نکنند و اجازه بدهند بدون حاشیه و هیاهو دستگاه قضایی به این پرونده رسیدگی کند.
,
 
,
منبع: مهر
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه