فرمانده انتظامی کرمانشاه:

حضور در راهپیمایی روز قدس نشان‌دهنده انزجار مردم از استکبار است

حضور در راهپیمایی روز قدس نشان‌دهنده انزجار مردم از استکبار است
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: حضور پرشور و حماسی مردم در راهپیمایی روز قدس نشان‌دهنده انزجار آنها از استکبار است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سردار منوچهر امان الهی در گفتگو با  مرصاد ، اظهار داشت: هر ساله در راهپیمایی روز قدس مردم ما و همه مسلمانان دنیا حضوری پر رنگ و پرشکوه دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  مرصاد,

وی با اشاره به اتفاقات اخیر رخ داده علیه مردم مظلوم فلسطین گفت: اسرائیل به ویژه در ماه‌های اخیر جنایات زیادی را در منطقه اشغالی مرتکب شده است.

,

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه بیان داشت: همچنین طی این مدت استکبار جهانی در کشورهای مختلف مرتکب جنایاتی شده است و توطئه‌ها و برنامه‌های شومی را در سر دارد.

,

وی عنوان کرد: همه اینها اقتضا می‌کند که در راهپیمایی روز قدس پر رنگ تر، محکم‌تر و قوی‌تر از همیشه حاضر باشیم.

,

وی خاطرنشان کرد: در این میان ملت آزاده ایران باید گوش به فرمان مقام معظم رهبری در مقابل استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا بایستند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه