توسط رزمندگان قرارگاه قدس انجام شد؛
کشف660کیلوگرم مواد مخدر در سراوان/ دستگیری دو متهم همراه با تعدادی خودرو و اسلحه
روابط عمومی قرارگاه قدس جنوب شرق نیروی زمینی سپاه با صدور اطلاعیه ای از انجام عملیات موفقیت آمیز و کشف 660 کیلوگرم انواع مواد مخدر در شهرستان سراوان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ در این اطلاعیه آمده است رزمندگان غیور قرارگاه قدس جنوب شرق نیروی زمینی سپاه پس از رصد اطلاعاتی شبانه روزی و تحت کنترل قرار دادن منطقه، موفق شدند طی یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه محموله سنگین مواد مخدر در منطقه "بُن سَر" شهرستان سراوان را کشف و ضبط کنند.
بر پایه این گزارش؛ این عملیات در محدوده روستای مرکزی "کله گان" صورت گرفت که در نهایت پس از تبادل آتش 660کیلوگرم مواد مخدر از قاچاقچیان و سوداگران مرگ کشف و ضبط شد.
همچنین در این عملیات تعداد 4 دستگاه خودرو، 4 قبضه سلاح کلاش به همراه 22 تیغه خشاب جنگی و بالغ بر 600 گلوله کلاشینکف کشف شد.
در ادامه اطلاعیه آمده است: دو نفر از متهمان اصلی پرونده که صاحبان این محموله سنگین مواد مخدر بودند نیز دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه