خارج کردن توده 30 کیلویی ازشکم بیمار خرمآبادی
توده 30 کیلوگرمی از شکم بیمار خرمآبادی پس از عمل جراحی خارج شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر افلاک، یک مورد جراحی در بیمارستان شهید رحیمی خرمآباد صورت گرفت و توده 30 کیلوگرمی از شکم یک بیمار خارج شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,,
دکتر مهدی زرگرانی جراح این عمل اظهار داشت: این توده مربوط به بیماری 42 ساله بود که سالها با آن زندگی کرده اما ازآنجاییکه علائم آنچنانی نداشته بیمار متوجه این توده نشده بود.
,,
وی افزود: اخیراً به خاطر افزایش بیشازحد توده بیمار دچار درد در ناحیه شکم شده و به بیمارستان مراجعه کرده بود که پس از سیتیاسکن انجامشده ما شاهد یک توده وسیع بودیم که از ناحیه لگن تا زیر دیافراگم بیمار را در برگرفته بود.
,,
زرگرانی تصریح کرد: سرانجام طی یک عمل جراحی پیچیده موفق شدیم این توده را که چسبندگی فراوانی را با عروق نواحی حساس شکم ایجاد کرده بود جدا و از شکم بیمار خارج کنیم؛ وزن این توده 30 کیلوگرم است و با این اوصاف بیمار ازاینپس به میزان 30 کیلوگرم وزنش سبکتر شده است.
,,
وی بیان کرد: اگر این توده از شکم بیمار خارج نمیشد باعث پارگی عروق، خونریزی داخلی و مرگ بیمار میشد؛ توده خارجشده برای انجام مراحل آزمایشگاهی در حال بررسی است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه