مدیرعامل سازمان مردم نهاد آبشارعاطفه‌ها خبر داد؛

حمایت سازمان آبشار عاطقه‌ها از 12 هزار یتیم/16 هزار جهیزیه طی 2 سال به نوعروسان اهدا شد

حمایت سازمان آبشار عاطقه‌ها از 12 هزار یتیم/16 هزار جهیزیه طی 2 سال به نوعروسان اهدا شد
مدیرعامل سازمان مردم نهاد آبشارعاطفه‌ها از حمایت 12 هزار نفر یتیم در این سازمان خبر داد و گفت: مازندران دارای خیرین نمونه کشوری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  محمدجواد فولاد در حاشیه جشنواره اکرام ایتام که در هتل میزبان بابلسر برگزار شد در گفت وگو با خبرنگار بلاغ، اظهار کرد: ما در سطح کشور همیشه به یاد مازندران هستیم زیرا مازندرانی‌ها همیشه به یاد امامت و ولایت، احسان و انفاق می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه خیریه آبشار عاطفه‌ها در ماه مبارک سال ۱۳۸۰ تاسیس شد خاطرنشان کرد: امسال در آغاز نوزدهمین سال تاسیس این موسسه ۴۲۰ هزار نفر خیّر به عضویت ما درآمدند و با کمک‌های خودشان اهداف ما را یاری می‌کنند.

مدیرعامل سازمان آبشار عاطفه ها تصریح کرد: این مجموعه به عنوان بزرگترین خیریه در سطح کشور با انگیزه مردمی و الهی در حال خدمت است.

فولاد با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر یتیم در سطح کشور تحت حمایت این سازمان قرار دارند گفت: در سطح استان مازندران تعداد خیرین بسیار بالایی داریم که در سطح کشور به عنوان نیکوکار نمونه کشوری محسوب می‌شوند.

وی یادآور شد: این مجموعه بر اساس اعتمادسازی در سطح جامعه و با رعایت تمام موازین شرعی و تفکیک کمک‌های مردمی توانسته به این جایگاه برسد.

مدیرعامل سازمان آبشار عاطفه‌ها با بیان اینکه اهداف بسیار گسترده‌ای از سوی این سازمان در سطح کشور برنامه‌ریزی شده است، عنوان داشت: اهداف این مجموعه علاوه بر حمایت ایتام، اشتغال‌زایی جوانان است.

فولاد با اشاره به خدمات این سازمان مردم نهاد اظهار کرد: قرارداد با تمام بیمارستان‌های سطح کشور، پرداخت مستمری ماهیانه، اعزام‌ اردوهای زیارتی‌ مشهد اولی‌ها، آموزش کلاس‌های احکام، ازدواج و تامین جهیزیه بخشی از خدمات شعب آبشار عاطفه‌ها است.

وی یادآور شد: در سال ۹۶، تعداد 8 هزار و 888 جهیزیه و در سال گذشته تعداد هفت هزار جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت این سازمان اهدا شد.

گفتنی است در این مراسم و طی گلریزانی که از سوی خیران انجام شد مبلغ یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال کمک نقدی، کمک های غیر نقدی همچون کمک به خرید جهیزیه نوعروسان، ساخت مسکن، انواع طلا و جواهرات برای عروس و دیگر کمک‌ها نیز جمع‌آوری شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه