logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پرورش میگو، صنعتی ارز آور در سیستان وبلوچستان

پرورش میگو، صنعتی ارز آور در سیستان وبلوچستان
مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: پرورش میگو صنعتی ارز آور و اشتغالزا بوده و در اقتصاد کشور موثر می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، سواحل مکران در حالی دارای موقعیت‌های منحصر به فرد اقتصادی، ترانزیتی، کشاورزی، شیلاتی و گردشگری است که صنعت آبزی پروری و شیلات در آن یکی از ظرفیت های منحصر به فرد و سودآور به شمار می رود و در اقتصاد کشور نقش بسزایی ایفا کرده به گونه ای که از سوی کارشناسان چابهار را بهشت آبزی پروری نام نهاده اند.

در این میان اما پرورش میگو در سال های اخیر به یکی از اهداف حوزه کشاورزی و شیلات مبدل شده به این دلیل که فرصت شغلی خوبی ایجاد کرده و در مدت زمان کوتاهی سودآور است، در همین راستا مدیرکل شیلات استان در گفت وگو با خبرنگار ما از شناسایی بیش از ۴۲ هزار هکتار زمین مستعد پرورش میگو و آبزی خبر داده و گفته است که به‌دلیل نزدیکی به خط استوا و آب‎‌وهوای مطلوب قابلیت پرورش سه مرحله میگو در ۸ ماه از سال در این خطه وجود دارد.

به گفته این مسئول از دوماه قبل با شروع فصل پرورش میگو، هزار هکتار از اراضی گواتر چابهار زیر کشت میگو رفته و چرخه تکثیر، تولید و پرورش این آبزی در استان در حال تکمیل برای ارزآوری بیشتر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,

صادرات میگو ی چابهار به کشورهای عربی، آسیایی و اروپایی
وی با بیان اینکه در سال گذشته هزار و 650 تن میگو برداشت و روانه بازار مصرف شد، افزود: امسال نسبت به سال گذشته سطح زیرکشت بالاتر رفته و از آنجایی که برای برداشت باید وزن میگو به 18-15 گرم برسد هر سه ماه یکبار این اقدام انجام و در چابهار فرآوری و بسته بندی شده و از آنجایی که میگوی تولیدی از کیفیت و بازار پسندی خوبی برخوردار است به کشورهای عربی، آسیایی و اروپایی صادر می شود.

مدیرکل شیلات استان با بیان اینکه پرورش میگو برای کشور ارز آور و اشتغالزا بوده و در اقتصاد موثر می باشد، گفت: ساحل چابهار یکی از ظرفیت های خوب استان به شمار می رود و به بهشت آبزی پروری مشهور است چرا که رشد آبزیان در آن به خوبی انجام می شود.

میرمرادزهی در خصوص برداشت سایر آبزیان از دریا نیز بیان کرد: بر اساس موقعیت و روش، زمان و مکان صید صادرات ماهیان غیرماکول(ماهی مرکب، حصور، سلطان و یال اسبی) هم انجام می شود، همچنین در بخش های مختلفی مانند خیار دریایی، حلزون و صدف هم پس از انجام تحقیقات اقدام به برداشت این محصولات کرده تا ضربه ای به ذخایر دریایی وارد نشود.
 
انتهای پیام/

, صادرات میگو ی چابهار به کشورهای عربی، آسیایی و اروپایی,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه