logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون دفتر سیاسی عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا:

تدبیر مقام معظم رهبری در این شرایط ادامه مقاومت فعال است

تدبیر مقام معظم رهبری در این شرایط ادامه مقاومت فعال است
معاون دفتر سیاسی عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا بیان کرد: تدبیر مقام معظم رهبری در این شرایط ادامه مقاومت فعال است و مقاومت فعال این نیست که در برابر دشمن بایستیم و ضربه بخوریم بلکه به این معنی است که از دیپلماسی، آمادگی نظامی و اقدامات رسانه‌ای و روانی استفاده کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سردار رسول سنائی‌راد پنج شنبه شب در یادواره شهدای روستای انارمرز شهرستان جویبار با بیان اینکه دشمن با بیشترین فشارها به دنبال از بین بردن شرف و عزت ما است گفت: امروز مقاومت ما در شرایط نابرابر است یعنی اینکه به دنبال از بین بردن شرف و عزت ما است.

وی بااشاره به اینکه آمریکا دچار اشتباه محاسباتی شده است اظهار کرد: آمریکا با فشار و تهدید به دنبال این است که ما را وادار به تسلیم کند ولی دچار اشتباه محاسباتی شده است.

معاون دفتر سیاسی عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا، مؤلفه‌های قدرت جمهوری اسلامی ایران را برشمرد و تأکید کرد: هریک از کشورهای غربی به نحوی و با روش خود سعی دارند در کنار رئیس‌جمهور آمریکا به مؤلفه‌های قدرتی ما ضربه بزنند، توان دفاع، موشکی، عمق نفوذ منطقه‌ای و حفظ فناوری هسته‌ای ازجمله مؤلفه‌های قدرت ما است که سعی دارند با ایجاد فشار و جنگ روانی مارا به انجام مذاکره وادارند.

سنائی راد خاطرنشان کرد: با اتفاقاتی که در درون و برون نظام جمهوری اسلامی ایران رقم خورد به آمریکا، قدرت ایران را فهماند.

وی افزود: پس از این اتفاقات در منطقه، آمریکایی‌ها نه تنها تهدیدات خود را علیه ایران پس گرفت بلکه شروط اعلامی خود را نیز حذف کردند و به دنبال میانجی برای ارتباط با ایران هستند و وزیر امورخارجه آلمان و نخست وزیر ژاپن را در روزهای اخیر فرستادند.

معاون دفتر سیاسی عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا با بیان اینکه تدبیر مقام معظم رهبری در این شرایط ادامه مقاومت فعال است گفت: مقاومت فعال این نیست که در برابر دشمن بایستیم و ضربه بخوریم بلکه به این معنی است که از دیپلماسی، آمادگی نظامی و اقدامات رسانه‌ای و روانی استفاده کنیم.

سنائی‌راد افزود: مقاومت صرفاً نظامی نیست بلکه باید در همه عرصه‌ها مقاومت کرد که مقاوم‌سازی اقتصاد یک گام آن تحقق شعار سال رهبری (رونق تولید) بخشی از مقاومت فعال است.

وی بیان کرد: همانطور که رهبر انقلاب به نخست‌وزیر ژاپن فرمود ترامپ با سابقه سیاه خود صلاحیت مذاکره ندارد و کسی منطق مذاکره را رعایت نمی‌کند لیاقت مذاکر را ندارد.

معاون دفتر سیاسی عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا با اشاره به اینکه آمریکا توان جنگ نظامی با جمهوری اسلامی ایران را ندارد عنوان کرد: آمریکا به دلیل اینکه در آستانه انتخابات قرار دارند و هزینه بالای جنگ، به خطر افتادن نقاط راهبردی آن در منطقه و فرسایشی شدن آن وارد جنگ با ایران نمی‌شود و امروز جمهوری اسلامی ایران امکاناتی را دارد که می‌تواند این نقاط راهبردی را نابود کند.

سنائی‌راد تصریح کرد: مقاومت یعنی تغییر موازنه با اتکا با ابتکار با وضعیت‌هایی مثل روحیه حماسی و جهادی است.

وی با بیان اینکه موازنه وحشت در جبهه مقاومت تغییر کرده است گفت: امروز با مقاومت نیروهای حزب الله در فلسطین و لبنان در برابر اسرائیلی‌ها وحشت به جان صهیونیست‌ها افتاده و موازنه وحشت را تغییر داده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه