logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

طی سه ماه نخست سال جاری؛

مراکز نیکوکاری بیش از 4 میلیارد تومان به نیازمندان کمک کردند

مراکز نیکوکاری بیش از 4 میلیارد تومان به نیازمندان کمک کردند
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان هرمزگان گفت: خیران و نیکوکاران هرمزگانی در سه‌ماهه سال جاری بیش از چهار میلیارد و 425 میلیون تومان از طریق مراکز نیکوکاری به نیازمندان و محرومان کمک کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ مهرداد تاجیک، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد هرمزگان بابیان اینکه با راه‌اندازی مراکز نیکوکاری در سطح استان شاهد رفع مشکلات خانوار بی‌بضاعت از طریق خیران همان محل و منطقه هستیم، اظهار داشت: خیران و نیکوکاران هرمزگانی در سه‌ماهه سال جاری بیش از چهار میلیارد و 425 میلیون تومان از طریق مراکز نیکوکاری به نیازمندان و محرومان کمک کردند که نسبت به مدت مشابه سال قبل سه درصد رشد داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

تاجیک تصریح کرد: از این میزان کمک‌ها مردمی به مراکز نیکوکاری یک میلیارد و 320 میلیون تومان نقدی و سه میلیارد و 105 میلیون تومان غیر نقدی بوده است.

,

وی یادآور شد: 64 مرکز نیکوکاری محله در استان هرمزگان برای خدمت‌رسانی مطلوب‌تر به نیازمندان ایجادشده است که این مراکز نیکوکاری برای رفع مشکلات نیازمندان در بخش‌های ‌معیشت، تأمین جهیزیه، مسکن و هزینه درمان خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد فعالیت می‌کنند.

,

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد هرمزگان هدف این نهاد از ایجاد مراکز نیکوکاری را توسعه انفاق و نیکوکاری در جامعه باهدف رفع فقر و محرومیت با محوریت مردمی شدن حمایت‌های اجتماعی، شناسایی نیازمندان واقعی و ارائه خدمات هدفمند به نیازمندان از عمدترین وظایف و رسالت مراکز نیکوکاری دانست و گفت: با ترویج انفاق، احسان و نوع‌دوستی از بروز بسیاری از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری شده و سرمایه‌های اجتماعی در جامعه افرایش می‌یابد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه