logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

لزوم فروش تخفیف دار نفت در بورس/فتونیوز

لزوم فروش تخفیف دار نفت در بورس/فتونیوز
محمد شیریجیان با اشاره به هزینه های فروش نفت در دوران تحریم و تفاوت های آن با شرایط غیرتحریمی و همچنین هزینه‌های نگهداری نفت در کشتی‌ها و نفت‌کش‌ها گفت: اگر قرار باشد نفت را روی دریا ذخیره کنیم، آن را موقتا با تخفیف بفروشیم ارزشمندتر است.
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  با توجه به این که از اردیبهشت ماه امسال آمریکا معافیت‌های تحریمی مشتریان نفتی ایران را لغو کرد، آمار فروش نفت ایران به شدت کاهش یافته است. ایران برای مقابله با این تحریم‌ها، تصمیم به ایجاد بورس نفت گرفت. هدف اصلی از طراحی بورس نفت، ایجاد فضایی برای شکستن سد تحریم‌های نفتی آمریکا بود. البته انتظارات از بورس نفت در ابتدای کار مقداری مبالغه آمیز بود و باید به نوپا بودن این بازار توجه داشت. عدم خرید نفت در چند عرضه، نباید به مثابه شکست این راهکار تلقی شود. بلکه باید به فکر چاره ای برای حل مشکلات پیش روی این بورس بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در این راستا محمد شیریجیان، دکتری مدیریت قراردادهای بین المللی نفت و گاز در گفتگو با خبرنگار  شبکه اطلاع رسانی راه دانا گفت: اخبار دقیقی در دست نیست، اما طبق اخبار غیررسمی متوسط فروش نفت روزانه 400 تا 500 هزار بشکه است. یعنی اگر مصرف داخل را از آن کسر کنیم، تقریبا یک میلیون و پانصد هزار بشکه نفت مازاد داریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در ادامه افزود: میعانات گازی هم که در پارس جنوبی تولید می‌شود، وضعیت مناسبی ندارد. تولید میعانات گازی با تولید نفت از میادین نفتی تفاوت دارد و نمی توان تولید آن را کنترل کرد. با توجه به مازاد تولید نفت و میعانات گازی، مقدار قابل توجهی از این تولیدات متاسفانه به واسطه فروش کم، در نفت‌کش‌ها و شناورها در خلیج فارس مانده است.

,

 

, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه