logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

طلای کثیف گنجی بی پایان برای معتادان کارتن خواب!

طلای کثیف گنجی بی پایان برای معتادان کارتن خواب!
این روزها در حالی معتادان کارتن خواب با جمع آوری زباله ها و فروش آنها برای خود امرار معاش می کنند که این اقدام چهره شهر را مخدوش کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون؛ این روزها در نقاط مختلف شهری تعداد افرادی که کیسه بر دوش دارند و زباله های سطح شهر را جمع آوری می کنند، در حال افزایش است به گونه ای که در هر کوچه و خیایان حداقل پنج یا 6 نفر زباله گرد تا کمر در سطل های زباله خم شده و در حال تفکیک زباله ها بر اساس نوع آن از فلزی و پلاستیکی تا کارتنی هستند.

این اقدام زباله گردها پس از جمع آورری کارتون ها و پلاستیک های مورد نیاز و رها کردن سایر پسماندها به حال خود مدت هاست باعث نارضایتی شهروندان زاهدانی و سراوانی شده چرا که رها کردن زباله ها در اطراف سطل های زباله علاوه بر زشت کردن نمای خیابان ها باعث پخش شدن بوی نامطبوع در فضا و جمع شدن حشرات و حیوانات موذی و ولگرد شده و از سوی دیگر سلامت افراد به ویژه کودکانی که در بین این زباله ها مشغول به بازی هستند را تهدید می کند.

رها سازی زباله ها در کوچه و خیابان های شهر تنها مشکل مردم نبوده بلکه کار جمع آوری زباله ها را برای کارگران شهرداری سخت کرده چرا که پسماندها در اطراف سطل های زباله و یا در محیط پراکنده می شوند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,

 
, ,
,
با این تفاسیر در حالی تماشای روزانه زنان،مردان و کودکانی که دست های خود را برای یافتن زباله در سطل ها و پلاستیک های مملو از آلودگی فرو کرده برای شهروندان رنج آور و تلخ است که  با فروش این ضایعات از یک سو ساز معتادان کارتن خواب کوک شده و از سوی دیگر اکثر این زباله‌گردها ساماندهی شده و در قالب باند کار می‌کنند و چیز زیادی هم نصیب خودشان نمی‌شود.

شهردار پیشین زاهدان در این خصوص گفته بود که روزانه حدود ۳۷۰ تن زباله توسط ۱۴۰ دستگاه خودرو از سطح این شهر جمع‌آوری می‌شود که برای این امر سالانه بالغ بر ۲۵میلیارد تومان هزینه می‌شود.

 در این راستا هاشم دهقانی شهردار سراوان در گفت و گو با خبرنگار شستون افزود: زباله گردها علاوه بر معایب و مشکلاتی که برای شهر و شهرداری به وجود می آورند دارای محاسنی نیز هستند.
 
,
,
,
,
,
,

 
, ,
,

 وی بیان کرد: زباله گردها حجم زیادی از زباله ها را کم و با تفکیک زباله های مورد نیاز جهت فروش به ضایعاتی ها جهت بازیافت ضایعات کمک می کنند.

 شهردار سراوان در تکمیل مطلب فوق اضافه کرد: اما بسیاری از آنها زباله ها را در محیط رها  می کنند که چهره زشتی را به شهر می بخشد و منجر به آلودگی محیط اطراف، پیدایش حشرات، حیوانات موذی و سگ های ولگرد و گربه ها نیز می شود که مشکلات متعددی را برای شهروندان به وجود می آورند.

 دهقانی خاطر نشان کرد:  بیشتر زباله گردها افراد معتاد کارتن خواب و یا بی بضاعت هستند که با جمع آوری زباله ها، وسایل پلاستیکی مانند بطری و یا قوطی های فلزی و کارتن ها در سطح شهر امرار معاش می کنند.

 وی تصریح کرد: جهت سازماندهی زباله گردها نیاز به مطالعه جامعه پسماند است که این خود پروسه طولانی را در بر می گیرد که در این راستا باید تمامی جوانب سنجیده شود.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه