logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پاسخ پوتین به سوالی درباره جانشین وی

پاسخ پوتین به سوالی درباره جانشین وی
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه اعتراف کرد که از همان دوره اول حکومت خود در فکر این بوده که چه کسی جانشین وی خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پوتین در مصاحبه با روزنامه فایناشنال تایمز در آستانه اجلاس سران گروه بیست گفت: "اوضاع رو به تغغیر است و مطالبات مشخص از افراد نیز تغییر می کند. من باید بدون هیچگونه ریاکاری، اغراق یا هرگونه سخن سرایی بگویم که در نهایت مردم روسیه باید تصمیم بگیرند".

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

پوتین به خبرنگاران بریتانیایی یادآور شد که در روسیه مردم در جریان رای گیری مخفی و مستقیم و عمومی رئیس جمهور را انتخاب می کنند.

,

رئیس جمهور روسیه تاکید کرد البته رهبر وقت در صورت برخورداری از احترام و اعتماد مردم همواره از کسی حمایت می کند و این حمایت تاثیر محسوس دارد اما انتخاب بر عهده شهروندان فدراسیون روسیه است".

,

در ماه مارس امسال پوتین نگرانی ها درباره تخریب همه دستاووردهای سالهای اخیر پس از تعویض قدرت در روسیه را مورد تفسیر قرار داده و گفته بود"چرا فکر می کنید پس از من حتماً کسانی در روسیه به قدرت برسند که همه کارهای من در سالهای اخیر را تخریب کنند؟ "

,

پوتین ابراز امیدواری کرده بود که جانشینان وی بخواهند روسیه را تقویت کرده، آینده ساز بوده و اساس پیشرفت کشور را برای نسل های آتی ایجاد کنند.

,

رئیس جمهور روسیه ابراز اطمینان کرده بود که آمریکا به ثبات در کشور وی علاقمند باشد.

,

منبع: اسپوتینک

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه