مشاور رئیس مجلس:

اروپا از ترس آمریکا هیچ اقدامی برای نجات برجام انجام نمی‌دهد/ کشورهای اروپایی فقط مانور استقلال می‌دهند

اروپا از ترس آمریکا هیچ اقدامی برای نجات برجام انجام نمی‌دهد/ کشورهای اروپایی فقط مانور استقلال می‌دهند
مشاور رئیس مجلس بابیان این‌که کشورهای اروپایی فقط مانور استقلال می‌دهند، گفت: اینستکس یا همان سازوکار مالی در برابر اقدامات ایران ناچیز است و قطعاً نمی‌تواند نیازهای ایران را برآورده کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منصور حقیقت پور در گفتگو با خبرنگار  قم فردا، با اشاره به عدم اجرایی شدن برجام از سوی طرف‌های اروپایی و آمریکا اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران از همان آغاز اجرای برجام به تعهدات خودش عمل کرد و بر اساس توافق پیش رفت.

وی ادامه داد: تعهدات جمهوری اسلامی ایران کاملاً دقیق اجرا شد به‌طوری‌که آژانس بین‌المللی اتمی در گزارش‌ها و بازرسی‌های خود بر پایبندی جمهوری اسلامی ایران بر روی تعهداتش تأکید کرد.

حقیقت پور تصریح کرد: در سوی مقابل آمریکا در اقدامی یک‌طرفه و خصمانه که درواقع ذات این کشور است از تعهد خارج شد و درواقع از زیر تعهداتی که داشت فرار کرد.

وی ابراز داشت: امروز که بیش از یک سال است که آمریکا از برجام خارج‌شده است اروپایی‌ها تنها وعده داده‌اند و در عمل هیچ اقدامی انجام نداده‌اند.

مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اروپا در حالی مانور استقلال و مستقل بودن می‌دهد که در عمل نتوانست این را به اثبات برساند.

وی افزود: اروپا از آمریکا استقلال ندارد و در عمل هم این موضوع به اثبات رسید و این کشورها نتوانستند راهی برای نجات برجام پیدا کنند.

حقیقت پور ابراز داشت: اینستکس یا همان سازوکار مالی در برابر اقدامات ایران ناچیز است و قطعاً نمی‌تواند نیازهای ایران را برآورده کند.

وی به تصمیم اخیر نظام اشاره کرد و بیان داشت: تصمیمی که جمهوری اسلامی ایران در افزایش غنی‌سازی گرفته در راستای حقوق مشروع خودش بوده و کاملاً قانونی و به‌جا است.

نماینده سابق مجلس افزود: این تصمیم به‌خوبی عزم جمهوری اسلامی ایران در راستای حفظ منافع خودش در جهان را نشان می‌دهد.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا،, قم فردا, قم فردا, ،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه