در خطبه‎های نماز جمعه آذربایحان غربی مطرح شد؛

خانواده‌ها به مقوله مدیریت هزینه توجه کنند/ بی‌حجابی مدنظر غرب سرآغاز دوری از زندگی انسانی است

خانواده‌ها به مقوله مدیریت هزینه توجه کنند/ بی‌حجابی مدنظر غرب سرآغاز دوری از زندگی انسانی است
آیین عبادی سیاسی نماز جمعه در شهرستانهای آذربایجان غربی برگزار و مطالبی درباره مباحث روز مطرح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز،  آیین عبادی سیاسی نماز جمعه در سراسر شهرستانها و بخشهای آذربایجان غربی برگزار و ائمه جمعه مطالبی را درباره مباحث روز مطرح کردند که به شرح ذیل است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

خانواده‌ها به مقوله مدیریت هزینه توجه کنند/ بی‌حجابی مدنظر غرب سرآغاز دوری از زندگی انسانی است

, خانواده‌ها به مقوله مدیریت هزینه توجه کنند/ بی‌حجابی مدنظر غرب سرآغاز دوری از زندگی انسانی است, خانواده‌ها به مقوله مدیریت هزینه توجه کنند/ بی‌حجابی مدنظر غرب سرآغاز دوری از زندگی انسانی است,

حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی قریشی در خطبه های نماز جمعه این هفته ارومیه، اظهار داشت: در شرایط فعلی و اوضاع نامناسب اقتصادی باید به موضوع مدیریت هزینه‌ها توجه جدی شود و از چشم و هم‌چشمی دوری شود.

,

وی، افزود: هم والدین و هم فرزندان در خصوص مدیریت هزینه و صرفه جویی دقت کنند و در این زمینه همراهی داشته باشند.

,

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی، با اشاره به دهه کرامت، عنوان کرد: این ایام مبارک باید فرصتی برای انس بیشتر با معارف اهل بیت(ع) باشد.

,

وی، ادامه داد: شرکت در جشن‌ها و مراسمات ویژه دهه کرامت همراه با تعالی معنوی و نفسانی باشد تا شاهد اثربخشی جشن‌ها در سطح جامعه باشیم.

,

حجت‌الاسلام قریشی، ابراز داشت: بحث حجاب در خانواده‌ها و مراکز مختلف علمی مورد توجه باشد، به خصوص حفظ حجاب بر مبنای اسلام و قوانین جمهوری اسلامی ایران باید به یک مطالبه عمومی تبدیل شود.

,

وی، گفت: اوضاع نامناسب غرب بدلیل وضعیت حجاب و عفاف است و بر همین مبنا می‌خواهند بحث بی عفتی و بی حجابی را به کشورهای اسلامی هم بکشانند.

,

امام جمعه ارومیه، تصریح کرد: بانوانی که سراغ بی حجابی و بی عفتی می‌روند قطعا در اشتباه هستند و این ضربه بر پیکره زندگی آن‌ها خواهد بود.

,

وی، ادامه داد: در زندگی زن و مرد فقط باید برای هم باشند و این مفهوم زندگی انسانی است. شرایطی که غرب دنبال آن است به دور از زندگی متعالی بوده و همان شیوه زندگی حیوانی رایج در جوامع خودشان است.

,

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی، با اشاره به حمله ناو آمریکایی به هواپیمای مستفربری ایران، گفت: این اقدام خباثت و ذات ناپاک دولتمردان آمریکایی را نشان می‌دهد و باید در این زمینه‌ها توجه و مطالعه کافی شود.
ارائه مطالبی در خصوص تقوا و جایگاه آخرت در بندگی انسان از دیگر محورهای خطبه‌های نماز جمعه امروز ارومیه بود.

,
,

دولتمردان راه مقاومت را پیش بگیرند

, دولتمردان راه مقاومت را پیش بگیرند, دولتمردان راه مقاومت را پیش بگیرند,

حجت الاسلام عسگر امامی امام جمعه موقت شاهین دژ در خطبه های نمازجمعه امروز ضمن دعوت نمازگزاران به رعایت تقوی الهی به موضوع بهشت و وجه اشتراک سه جمله ی "لا اله الا الله محمد رسول الله علی ولی الله" که بر سر 8 باب بهشت نوشته شده است اشاره کرد و این وجه اشتراک تداعی کننده تبعیت از ولایت برای بشریت است و از جمله علل ورود به بهشت همین تبعیت از ولایت است و امروز نیز در عصر غیبت تبعیت از ولایت مطلقه فقیه برهمه ما واجب است.

,

امامی در پاسخ به شبهاتی که در بین عده ای مطرح شده و میگویند امروز با وجود تمام تهدیدات از سوی دشمن چرا رهبر انقلاب نه تنها دستور مذاکره را نمیدهند بلکه ممنوع کرده اند گفت : با نگاهی به گذشته به خیانت های آمریکا پی خواهیم برد از جمله قرارداد الجزایر که بعد از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا آمریکا درصدد حمله نظامی به ایران بود که با امداد غیبی خداوند حادثه طبس پیش آمد و دسیسه آنها نقش بر آب شد و دومین قرارداد ننگین همان برجام بود که آمریکا با وجود عمل به تعهدات ایران از قرارداد خود سر باز زدند،عده ای امروز نیز باز بدنبال برجام هستند و در خواب غفلت همچنان خُرخُر میکنند،تمام ترس آمریکا و اروپا از اینکه بدنبال عدم توجه ایران به برجام این است که ایران مجددا به سطح بالای برنامه های هسته ای دست پیدا خواهد کرد و وقتی میبیند که برخی از مسؤولین ما ترسو بود و غربگرا هستند تمام سوء استفاده های خود از این زمینه را خواهد برد ولی به برکت وجود سکاندار انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) آمریکا و دشمنان اذناب ایران اسلامی همچنان متحیر از عدم پیشرفت اهداف خود در ایران هستند.

,

وی تصریح کرد: قبل از انتخابات 96 مرحوم هاشمی از کاهش بودجه نظامی کشور خبر داد و گفت ژاپن و آلمان ارتش ندارند اما جزء برترین اقتصاد دنیا هستند و تمام درآمدهای کشور را صرف اقتصاد کردند و این همان جمله ای بود که دشمن بدنبال آن بود بطوریکه با لحظه ای تامل به روند اقتصادی از جمله تغییرات قابل توجه دلار در زمان ورود نخست وزیر ژاپن به کشور به این نکته خواهیم رسید که خواستند بگویند که اگر مذاکره داشته باشیم اقتصاد بهتر خواهد شد اما با تدابیر بی نظیر رهبر معظم انقلاب جوابی دندان شکن به ترامپ دادند و تمام خدعه های دشمن های داخلی و خارجی را بی اثر ساختند،امروز نیز به برکت رهنمودهای مقام معظم رهبری توانسته ایم در مقابل دشمنان ایستاده و به یک قدرت جهانی تبدیل شویم.

,

امام جمعه موقت شاهین دژ ادامه داد : مگر با همین مذاکره قرار نبود سایه جنگ از بین رفته و از سویی دیگر سفره های مردم رنگین تر شود پس چه شد؟؟اگر مقاومت و نیروی های انقلابی و رزمندگان و سپاهیان اسلام نبودند امروز نیز بایست شاهد جنگ بودیم.

,

وی تصریح کرد : در این زمانه که دشمن تمام هجمه ها را وارد میکند دولتمردان بایست فقط راه مقاومت را پیش گرفته و در مقابل دشمن با تمام اقتدار ایستاده و هرگز تردیدی به خود راه ندهند چراکه مقاومت تنها راه نجات است.

,

امنیت و آسایش در کشورمان اختلال ناپذیر است/ انتخابات اقتدار کشور را رقم می زند
  حجت الاسلام والمسلمین وحید طالبی ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه پلدشت با اشاره به اهمیت دوران جوانی گفت: جوانی یکی از مهمترین دوران زندگی انسان است که باید قدر آن را دانست و تحصیل در دوران جوانی همانند حکاکی بر روی سنگ است.
وی تصریح کرد: در دوران جوانی پاک بودن و عبادت پروردگار شیوه پیامبران است.
وی با اشاره به شهادت پاسداران انقلاب اسلامی در درگیری با گروهک ترویستی اظهار کرد: شهادت این عزیزان نشان داد که امنیت و اقتدار این مملکت پایدار است، استکبار سعی دارد هر روز در منطقه ناامنی ایجاد کند ولی حافظان این مرز و بوم اجازه نمی دهند امنیت مختل شود.
امام جمعه پلدشت افزود: امنیت و آسایشی که داریم مدیون خون پاک شهداء هستیم و باید شهداء را سرلوحه کارهای خود قرار دهیم.
طالبی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با دست اندرکاران حج گفت: وحدت، دفاع از مظلومان و مقاومت در برابر استکبار از معیار های سیاسی و مهم حج هستند، ابعاد سیاسی حج مطابق با خواسته ها و دستورات اسلام است.
وی تصریح کرد: امروزه وحدت در بین مسلمین باید بیش از پیش به رخ جهانیان کشیده شود.
وی با اشاره به انتخابات اسفند 98 اظهار کرد: انتخابات همیشه اقتدار کشور را رقم می زند، ملت ایران همیشه بیش از گذشته در انتخابات شرکت کرده و می کند.
خطیب نماز جمعه پلدشت با اشاره به اهمیت انتخابات اسفند 98 افزود: در انتخاب خود دقت کنیم تا مجلسی را رقم بزنیم که در جهت گام دوم انقلاب باشد، انتخابات اسفند 98 بر انتخابات 1400 ریاست جمهوری و انتخابات آمریکا تاثیر مستقیم دارد، جوان گرایی و توجه به مطالبات مردم گوشه ای از تاثیرات است.
به گفته وی تصمیمات اخیر گرفته شده در خصوص برجام توانست اتحادیه اروپا را به چالش بکشاند.
طالبی با اشاره به عدم پرداخت حقوق کارگران در برخی از شرکت ها منطقه و تاکید بر پیگیری از سوی مسئولین مربوطه گفت: طبق گزارشات رسیده حقوق کارگران برخی شرک های فعال در منطقه چند ماه است که پرداخت نشده است و طبق پیگیری ها مبالغ از صندوق توسعه پرداخت شده است.
وی با اشاره به 14 تیرماه روز شهرداری و دهیاری تصریح کرد: باید از شهردار پلدشت در زمینه اقداماتی که انجام داده است تقدیر و تشکر کرد.
امام جمعه پلدشت با اشاره به 16 تیرماه رو مالیات افزود: مالیات و پرداخت مالیات بسیار مهم است و در زمینه آبدانی کشور هزینه می شود.

, امنیت و آسایش در کشورمان اختلال ناپذیر است/ انتخابات اقتدار کشور را رقم می زند, امنیت و آسایش در کشورمان اختلال ناپذیر است/ انتخابات اقتدار کشور را رقم می زند,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

دشمنان، حسرت تسلیم شدن و شکست ایران را به گور خواهند برد

, دشمنان، حسرت تسلیم شدن و شکست ایران را به گور خواهند برد, دشمنان، حسرت تسلیم شدن و شکست ایران را به گور خواهند برد,

حجت الاسلام و المسلمین حمید حسن زاده در خطبه های نماز جمعه این هفته میاندوآب، اظهار کرد: نباید با خطای یک نفر، همه را خطاکار دانست.
امام جمعه میاندوآب گفت: اسرائیل دشمن همیشگی مسلمانان است و هدف از ایجاد آن نیز مقابله با اسلام است.
وی با اشاره به اینکه برای این که دنیا را مطیع خود بسازیم باید قله های علمی را فتح کنیم، افزود: باید قلم ها را به کار بست، امروز دشمنان با امپراطوری رسانه ای در فضای مجازی و حقیقی می خواهد ما را به انحراف بکشاند.
حسن زاده با بیان اینکه حج عمل سیاسی و عبادی است، تصریح کرد: حجاج نمایندگان ایران اسلامی هستند و حجاج از خریدهای غیرضروری خودداری کنند.
امام جمعه میاندوآب اظهار کرد:۴۰ سال ایستادگی کردیم و در مقابل توطئه های دشمنان ایستادیم و از این به بعد نیز در مقابل دشمنان ایستاده و روسای جمهور آمریکا و دشمنان بدانند که حسرت تسلیم شدن و شکست ایران را به گور خواهند برد.
وی هم چنین با تاکید بر توجه و تحقق بیانیه گام دوم انقلاب، افزود: نمایندگان آینده کشور باید بر پایه مقاومت و ایستادگی باشد و این انتخابات در انتخابات ۱۴۰۰ ریاست جمهوری نیز تاثیرگذار است.
حسن زاده با بیان اینکه دشمنان می خواهند جایگاه نماینده مجلس را عوض کنند و مطالبات غیراصولی مطرح می کنند، گفت: نباید در زمین دشمن بازی کرد و انتخابات امسال نیز مانند سایر انتخابات ۴۰ سال گذشته پرشور برگزار خواهد شد.

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه