اهدای اعضای مرد دیشموکی به بیماران نیازمند/ نهمین مورد اهدای عضو استان در سال 98

اهدای اعضای مرد دیشموکی به بیماران نیازمند/ نهمین مورد اهدای عضو استان در سال 98
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از نهمین مورد اهداء عضو استان کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از نهمین مورد اهداء عضو استان کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس ,

دکتر سبز ضمن تقدیر و تشکر ویژه از خانواده  محترم فروهر منش گفت: مرحوم محمد فروهر منش ۴۵  ساله و اهل دیشموک که به دنبال سانحه رانندگی در تاریخ ۱۲ تیرماه سال جاری  دچار خونریزی شدید مغزی و به دنبال آن مرگ مغزی شده و در ‌بخش آی سی یو بیمارستان امام خمینی دهدشت بستری بود، با رضایت خانواده نوع دوستش به ‌اتاق عمل بیمارستان  انتقال یافت تا  برداشت اعضاء انجام پذیرد.

,

وی ضمن آرزوی صبر جزیل برای بازماندگان این مرحوم  افزود: امیدوارم روح این مرحوم قرین شادی و رحمت واسعه الهی باشد.  

,

سید سینا سعیدی مسئول تیم فراهم آوری پیوند دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نیز ضمن تشکر از خانواده‌ های محترم و ایثارگر فروهر منش و آکنده گفت: بامداد  امروز، ۱۴ تیرماه ۹۸، با همکاری تیم پیوند اعضاء بیمارستان فوق تخصصی ابو علی سینا شیراز، برداشت دوکلیه و کبد مرحوم‌ فروهر منش انجام شد تا به بیماران نیازمند پیوند زده شود و به آنها جان تازه ای بخشد.

,

سعیدی ضمن تشکر و قدردانی از این خانواده های ایثارگر افزود: امیدواریم  این عمل انسانی در بین همه مردم جایگاه ارزنده خود را پیداکند تا تعداد بیشتری از افراد نیازمند به پیوند، بتوانند زندگی عادی خود را از سر گیرند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه