استمرار پیگیریهای آفتاب جنوب؛
افزایش سالیانه قرادادهای خودروهای استیجاری اعمال شده است/ برای رفع مشکلات رانندگان تمام تلاشمان را بکار خواهیم گرفت
مدیرعامل شرکت نفت و گاز گچساران:مشکل رانندگان خودروهای سبک استیجاری شرکت بهره برداری نفت وگازگچساران در حال بررسی است،تی الامکان برای رفع مشکلات این دسته از کارکنان تمام تلاش خودرا بکار خواهیم گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آفتاب جنوب، براساس این گزارش در پی نگرانی تعدادی از رانندگان خودروهای سبک استیجاری شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران ،مدیرعامل این شرکت باتشکیل جلسه با مدیران و روسای ادارات مربوطه و همچنین کارشناسان امورحقوقی و قراردادها و کمیسیون مناقصات و همچنین برخی از رانندگان معترض نسبت به رفع مشکل این قشر زحمتکش اقدام کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب جنوب,هوشنگ صیدالی پس از ارائه گزارش توسط امورحقوقی و قراردادها و بحث و تبادل نظر با کمیسیون مناقصات و روسا و برخی از رانندگان این خودروها درپایان این جلسه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه یکی از تعهدات شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران پیگیری و حل مطالبات کارکنان و کارگران تحت پوشش خود است، گفت: حتی الامکان برای رفع مشکلات این دسته از کارکنان تمام تلاش خودرا بکار خواهیم گرفت.
,وی افزود: در رابطه با حق و حقوق خودروهای استیجاری طرف قرارداد ما پیمانکار خودروهای استیجاری بوده و ما براساس نیاز به خودروهای استیجاری و انجام مناقصه با پیمانکار قرارداد بسته ایم نه با رانندگان ، اما باتوجه به اهمیت کار این قشر زحمتکش و نوع کار آنها که با جان کارکنان این شرکت در ارتباطند با تشکیل کمیته تخصصی از ترابری نفت، امور قراردادها و کمیسیون مناقصات نسبت به رفع مشکل این دسته از همکاران اقدام کردیم.
,صیدالی در ادامه تصریح کرد: افزایش سالیانه قرادادهای خودروهای استیجاری در سال ۹۸ اعمال شده وجای هیچگونه نگرانی نیست.
,وی در پایان افزود :رانندگان به همراه خودروهای استیجاری خود هم اکنون درمحل کار حاضر و درحال انجام وظیفه هستند.
,گفتنی است جمعی از رانندگان خودروهای استیجاری شرکت بهره برداری نفت و گازگچساران صبح امروز در اعتراض به عدم افزایش حقوق این خودروها با پارک کردن در جلوی اداره مرکزی این شرکت تجمع اعتراض آمیزی را برپا کرده بودند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه