logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

پس از 5 ماه تعطیلی؛

سینما انقلاب تنکابن با مدرسه موشها آغاز به کار کرد

سینما انقلاب تنکابن با مدرسه موشها آغاز به کار کرد
سینما انقلاب تنکابن پس از یک تعطیلی پنج ماهه ،فعالیت مجدد خود را با اکران فیلم مدرسه موشها(2) از سر گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  تنکابن24 از مازندران؛ رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان تنکابن با تنکابن 24 گفت: قدمت بنا و فرسودگی لوازم و همچنین مستهلک بودن تجهیزات مورد نیاز جهت اکران فیلم و سیستم های پخش صدا، موجب شد تا سالن سینما انقلاب به عنوان یکی از دو سینمای موجود در تنکابن، در سالهای اخیر و به مرور زمان به عنوان سینمایی خالی از تماشاگر مبدل شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , , تنکابن24,
 
,
محسن رضایی افزود: ساماندهی و تغییر وضعیت این مرکز فرهنگی هنری از جمله موضوعاتی است که با آغاز به کار بنده به عنوان رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان تنکابن، در فهرست برنامه های در دست پیگیری جای گرفت.
,
 
,
وی بیان داشت: بحمد ا...تلاش مجموعه عزیزان در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان و ادره کل فرهنگ و ارشاد استان مازندران و همچنین اظهار علاقه سرمایه گذاری از بخش خصوصی جهت ورود به این عرصه، زمینه آغاز فصل جدیدی از فعالیتهای سینما انقلاب تنکابن را فراهم آورده است.
,
 
,
وی ضمن تقدیر از تلاش های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران و با اشاره به مساعدت های مرکز هنرهای سینمایی،اظهار داشت: نصب سیستم پیشرفته اکران فیلم های جدید سینمایی و استفاده و راه اندازی سیستم های مدرن صوتی و همچنین ایجاد فضایی مناسب جهت آرامش تماشاگران از جمله اقدامات صورت گرفته در سینما انقلاب تنکابن می باشد.
,
 
,
این مقام مسئول تصریح کرد: با آغاز به کار مجدد سینما انقلاب تنکابن؛ حضورهرچه بیشتر مردم با فرهنگ و هنر دوست تنکابن موجب دلگرمی سرمایه گذاران در این بخش خواهد شد.
,
 
,
انتهای پیام/ه
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه