logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

فنلاند به دنبال پیوستن به اینستکس

فنلاند به دنبال پیوستن به اینستکس
دولت فنلاند اعلام کرد این کشور قصد دارد به مکانیزم مبادلات تجاری اتحادیه اروپا با ایران موسوم به اینستکس بپیوندد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اسپوتنیک، دولت فنلاند اعلام کرد که قصد دارد به مکانیزم تجارت اتحادیه اروپا با ایران موسوم به اینستکس بپیوندد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
در بیانیه این کشور آمده است دولت فنلاند حمایت خود را از اینستکس، کانال مالی مخصوص ایجاد شده توسط فرانسه، آلمان و انگلیس (برای مبادله تجاری با ایران)، اعلام کرده و در حال ارزیابی شرایط برای پیوستن به آن است.
,
 
,
هلگا اشمید مقام ارشد سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ماه ژوئن گفته بود که مبادله از طریق اینستکس برای فروش کالاهای بشردوستانه به ایران عملا آغاز شده است.
,
 
,
با این حال اما تخت‌روانچی، نماینده ایران در سازمان ملل، در همان ماه  گفته بود که مکانیزم تجارت اتحادیه اروپا با ایران شبیه "یک ماشین زیبا بدون سوخت" است.
,
 
,
سال گذشته میلادی آمریکا از توافق هسته‌ای 5+1 با ایران خارج شد و تحریم‌های مالی و نفتی را علیه کشورمان بازگرداند .
,
 
,
کشورهای عضو اتحادیه اروپا با هدف جلوگیری از خروج ایران از برجام پیشنهاد ایجاد یک کانال تجاری با ایران را مطرح کردند.
,
 
,
منبع: فارس
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه