logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

نقدی بر اظهار نظر عجیب معاون سازمان تعزیرات حکومتی

نقدی بر اظهار نظر عجیب معاون سازمان تعزیرات حکومتی
نکته قابل تامل این است که سازمان تعزیرات که خودش جنبه پیشگیرانه در موضوع جرائم متناسب با تعزیرات حکومتی دارد و باید با مداخله پیشگیرانه اجازه ندهد در موضوعات مرتبط به مردم اجحاف شود و در واقع اجحاف را در نطفه ساقط کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح زاگرس  آقای بارانی معاون پیشگیری از جرم سازمان تعزیرات حکومتی کشور ،در جلسه تودیع و معارفه مدیرکل تعزیرات استان کهگیلویه و بویراحمد طی سخنانی مطلبی را بیان کرد که اگر واقعا مبنایی و یک رویه جاری و تعزیری در این سازمان است جای تامل جدی دارد امید است چنین نباشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,


عین صحبت وی که در رسانه ها آمده به این شکل است: " مداخلات قهری جایی مجاز است که افراد به کرات به شعور مردم توهین کنند، بارها به مردم اجحاف کنند، فعالیت‌های زیرزمینی را مرتب گسترش داده و... ".

,
,


نکته قابل تامل این است که سازمان تعزیرات که خودش جنبه پیشگیرانه در موضوع جرائم متناسب با تعزیرات حکومتی دارد و باید با مداخله پیشگیرانه اجازه ندهد در موضوعات مرتبط به مردم اجحاف شود و در واقع اجحاف را در نطفه ساقط کند ،اینگونه به موضوع نگاه کند که فقط جایی مداخله را مجاز بداند که جرم یا عمل خلاف و یا اجحاف و ...بارها اتفاق افتاده باشد و به کرار در حق مردم ظلم شود و حتی توهین شود و در عین حال فکر نکنم اساسا سازمان تعزیرات شان توصیه ای داشته باشد و شان اصلی این سازمان ورود بدون تشریفات است.

,
,


اگر چنین باشد بالاخره مردم چه فرض می شوند ؟ که باید بارها به آنها اجحاف و توهین شود تا تازه تعزیرات حکومتی وارد شود و با این رویکرد به نظر می رسد ،زمانی دادگاه ورود خواهد کرد که فقط برای کالبد شکافی دستور دهد .

,
,

محمد علوی

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه