logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

بی توجهی به مطالبات مردمی موجب مسدود شدن جاده قروه همدان شد

بی توجهی به مطالبات مردمی موجب مسدود شدن جاده قروه همدان شد
ظهر امروز مردم روستای تازه آباد که از بی توجهی دولت به مطالبات خود به ستوه آمده بودند مسیر قروه به سمت همدان را با سپری از سنگ و انسان مسدود کردند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، مدت مدیدی است که مردم شهرستان قروه و روستانشینان ساکن بر جاده های اصلی شهرستان قروه ، بخصوص در مسیر پرتردد قروه به سمت همدان خواهان ایجاد یک پل عابر پیاده بر روی جاده هستند که بارها درخواست های خود را در این خصوص به دستگاه های دولتی ارائه داده اند اما با بی توجهی دولتمردان روبرو شده اند که نهایتاً ظهر امروز مردم روستای تازه آباد ار توابع بخش چهاردولی در جهت پیگیری مطالبات به حق خود محور قروه به سمت همدان را مسدود کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،, کُردتودی،, .,

 

,

 در این محدوده که روستانشینان بسیاری بر آن تردد دارند نبود روشنایی مناسب، دیگر مسئله ای است که توسط مردم  مورد اعتراض واقع شده است و در طول ساعات شب مشکلات بسیاری را بخصوص در تردد از عرض جاده ایجاد کرده است.

, .,

 

,

این مردم که از بی توجهی های دولتمردان به ستوه آمده اند چاره کار را در مسدود نمودن محور اصلی قروه به سمت همدان دیده اند و جاده را با استفاده از سنگ و حضور اهالی روستا مسدود کردند.

,

 

,

بدون شک بی توجهی های دولتمردان در استان کردستان و در شهرستان قروه یکی از دلایل اصلی این سطح از نارضایتی است که امروز مردم ولایت مدار و همیشه در صحنه روستانشین را ناچار به اعتراض نموده است.

, .,

 

,

نبود مدیریت جهادی و بی توجهی به نیازهای ضروری مردم یکی از دستاوردهای دولتمردان تدبیر و امید در استان کردستان  است که جایز نیست از آن به سادگی عبور کرد و باید مسئولین استانی را وادار به پاسخگویی در این زمینه کرد.

, .,

 

,

نمایندگان مجلس نیز باید دولتمردان ناتوانی را که نمی توانند مطالبات به حق مردم را پاسخگو باشند مورد مواخذه قرار دهند به شرطی که توانایی این کار را داشته باشند!

,

 

,

متاسفانه مدیریت ناتوان در راه و شهرسازی استان کردستان و ناتوانی فرمانداران در پیگیری درخواست های مردمی به یک امر عادی در استان کردستان تبدیل شده است که بروز چنین حوادثی را رقم می زند.

, .,

 

,

, , ,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه