logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

نسخه ابتدایی فیلم‌نامه «گاندو تراریخت» آماده شد

نسخه ابتدایی فیلم‌نامه «گاندو تراریخت» آماده شد
خلاصه‌ی فیلم‌نامه‌ی سریال «بیوتراو» موسوم به «گاندو تراریخت» برای تهیه‌ی ۶۰ قسمت در سه قاره آماده ارائه شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سریال گاندو، یکی از موفق‌ترین، تأثیرگذارترین و پرمخاطب‌ترین تولیدات تلویزیونی جمهوری اسلامی در سال‌های اخیر ارزیابی شده است؛ ترکیب محتوای فاخر، فرم تأثیرگذار، سوژه بدیع و نو، و البته ژانر جذاب امنیتی، از گاندو، مجموعه‌ای خوش‌ساخت و دیدنی ساخت، به همین دلیل، پیشنهاد تولید فصل‌های دیگری از این دست، یکی از سوژه‌های داغ این روزهای رسانه‌ها و دنیای مجازی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
بر همین اساس، چندی پیش علی ارجمند عین‌الدین،‌ مسئول حوزه‌ نمایندگی ولی فقیه در جهادکشاورزی استان البرز، نیز در گفتگو با خبرگزاری تسنیم، پیشنهاد تولید فصل دوم، با موضوع «کشف و انهدام شبکه نفوذ در حوزه امنیت غذایی کشور» را مطرح کرد.
,
 
,
این کارشناس حوزه‌ی کشاورزی روز گذشته طی تماس با خبرگزاری تسنیم از آماده بودن نسخه‌ابتدایی فیلم‌نامه‌ی این سریال خبر داد.
,
 
,
وی خاطرنشان کرد: خلاصه‌ی سریال «بیوتراو» - که از آن با عنوان گاندو 2 یاد می‌شود - برای تهیه‌ی 60 قسمت ارائه شده است.
,
 
,
ارجمند با بیان اینکه سناریوی این سریال امنیتی-زیستی، پس از 4 سال پژوهش تدوین و آماده شده، خاطرنشان کرد: پیش‌بینی ما برای فیلم‌نامه‌ی اصلی این است که با تکیه بر 4 هزار صفحه پژوهشی که به‌زودی تحویل مشاوران علمی این سریال خواهد شد، فیلم‌نامه‌ای جذاب و قوی آماده ارائه باشد.
,
 
,
وی از پیش‌بینی فیلم‌برداری این سریال در چندین کشور از 3 قاره آسیا، اروپا و آمریکا خبر داد و افزود: سناریوی این فیلم مربوط است به حملات زیستی و نفوذ سازمان‌های مخفی ایالات متحده آمریکا به عرصه‌ی کشاورزی، محیط زیست و نظام بهداشت ایران، و مقاومت‌هایی که از سوی نهادهای امنیتی کشور و همچنین افراد متعهدی که به‌صورت آتش به اختیار مانع اجرای سیاست‌های خرابکارانه‌ی سرویس‌های امنیتی مهاجم در این حوزه‌ها شده‌اند.
,
 
,
منبع: تسنیم 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه